Tuja scena

Shailene Woodley o odprtih razmerjih: Ne bi se smeli obremenjevati s pravili

Los Angeles, 14. 04. 2020 20.03 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Igralka Shailene Woodley, ki trenutno promovira film Endings, Beginnings, kjer igra skupaj z Jamiejem Dornanom, je v nedavnem intervjuju govorila o svojem preteklem odprtem razmerju, ki se številnim zdi nenavadno.

28-letna Shailene Woodley je v intervjuju za The New York Times spregovorila o številnih temah, med drugim tudi o tem, da je bila kar nekaj časa v odprtem razmerju. "Poslušajte, sem ena od tistih, ki je v svojem življenju bila tako v odprtem kot tudi monogamnemu razmerju in mislim, da živimo v takšnem času, ko ne bi smeli biti obremenjeni s pravili, razen tistimi, ki jih ustvariš skupaj z osebami, ki jih imaš rad."

Shailene Woodley iskreno o svojih razmerjih.
Shailene Woodley iskreno o svojih razmerjih. FOTO: Profimedia

Igralka, ki se je večina oboževalcev spominja iz filma Razcepljeni (Divergent), je nadaljevala: "Toda v vsaki dinamični zvezi mora obstajati raven odgovornosti, ta odgovornost pa je preprosto poštenost ter komunikacija in zaupanje. Poleg tega se res nihče ne ukvarja s tem, kaj ljudje naredijo s svojim življenjem."

Zvezdnica se je spomnila tudi začetka svoje kariere, ko se je soočala s številnimi zdravstvenimi težavami. "O tem še nisem veliko govorila v javnosti in nekega dne zagotovo bom. V svojih zgodnjih dvajsetih letih sem bila zelo zelo bolna. Medtem ko sem snemala film Razcepljeni in trdo delala, sem se znašla v zelo strašljivem psihičnem stanju."

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

kenowah
15. 04. 2020 08.20
+5
Mr Kritik, po tvojem pisanju sodec spadas med bolj razumne ljudi. Poskusiva: teza bog ne obstaja, ostane. A teza, da je ljubezen “se edina”gonilna sila katero za svoj obstoj potrebujemo vsi ljudje; verni, antiteisti, agnostiki oz vsi ljudje, vseh religij ... ravno tako ostaja!? Trditev mlade dame in nato tvoj poiskus, da z razumom taki moznosti ustvaris legitimnost pa je v popolnem nasprotju ravno te sile na katero se sklicujeta. Monogamija ni najprej vprasanje zadovoljnega bozanstva. Niti ne vprasanje etike. Ljubezen je ontoloska kategorija. Je odraz svobode, ki nas dela drugacne od ostalega ustvarjenega sveta. A pazi, ne svobode kjer lahko clovek pocne kar zeli. To je zamka. To bi bilo custvo katero je nad razumom katerega si postavil v ospredje. Kar pomeni da smo ljudje nic vec kakor goveda katere nagon vodi. Ljubezen je zmeraj v sluzbi podaritve. Kjer bliznji ni predmet zadovoljitve tebe. Drugi je zmeraj priloznost podarjanja sebe. Obracanje te perspektive je lahko vprasanje etike ne pa tudi ljubezni. Zato prosim ostanite pri erotiki kadar se ukvarjate s perverznostjo. Ljbezen je in mora ostati sveta, zato si razkuzimo srca preden se je lotevamo.
kojnusar
14. 04. 2020 21.51
+1
tudi jaz bi bil v razmerju s tabo. prelepa si. odprl bi te.
mferk11
14. 04. 2020 21.59
+0
MrKritik77 .
14. 04. 2020 21.34
+16
Vem, da so pri nekaterih te (možganske) kapacitete bolj šibke, ampak vseeno poskusimo. Tudi ko smo v partnerskih razmerjih, nas še vedno spolno privlačijo tudi ostali ljudje. Če rečete, da to ne velja za vas, potem pač lažete. Zdaj, seveda obstaja možnost, in nimam nič proti tem, da se s partnerjem dogovorita, da bosta imela spolne odnose samo drug z drugim. Pošteno in potem se tudi držita tega. Ampak, ta mlada dama (Shailene Woodley) vam sporoča, da se da dogovoriti tudi drugače. Ponovno, take vrste dogovor ni za vsakega, ampak če njej (in njenemu partnerju) to ustreza, zakaj bi se moral kdorkoli razburjati? Pod nujno naj dodam še to: krščanskega boga baje moti tako obnašanje, ampak tudi to ni problem, ker bog ne obstaja. Ne krščanski, ne kateri drug. Odrastite!
mferk11
14. 04. 2020 21.46
+5
jaz nisem tak človek ampak nihče ne bi smel biti odgovoren o tuji spolnosti. Mislim da naj vsak dela kaj mu paše. Jaz tudi upam da bom nekdaj spozal kakšno žensko, upam. Do takrat bom pa tukaj če kdo, pač, želi...
Mentos
14. 04. 2020 21.27
+0
"Poleg tega se res nihče ne ukvarja s tem, kaj ljudje naredijo s svojim življenjem." Ja...razen na Balkanu, kjer so tuja življenja vedno na prvem mestu, tako da "zmanjka časa" za pogledat še v lastno korito.
mferk11
14. 04. 2020 21.20
+7
Nisem vedel, da ne smem napisat gremo se žgat
Mentos
14. 04. 2020 21.29
+1
Meni so izbrisali "Predstava se nadaljuje." Šlo je za članek o napovedanem rahljanju ukrepov, ki se ni zgodilo.
MrKritik77 .
14. 04. 2020 21.06
+6
Eh, nikar ne moralizirajte tu nekateri, čisto in povsem po nepotrebnem. Dejstvo je, da če ni foušije, je vedno za vse zadosti. Da niti ne govorimo o tem, da se večina umorov v Sloveniji zgodi ravno zaradi ljubosumja med partnerji ali bivšimi partnerji. Tudi France Prešeren je zelo lepo povedal: "Jej, pij, kavsaj, za večnost se ne ravsaj."
Quatflow
14. 04. 2020 20.51
+8
Zelo vzorno, starsi so lahko ponosni na njo.
Marko Podganjek
14. 04. 2020 21.10
+13
ja midva bi tud bila lahko v odprtem razmerju, ker sva iste pasme :-)
mferk11
14. 04. 2020 21.13
+6
MrKritik77 .
14. 04. 2020 21.41
-3
@allcolours Starši so zagotovo ponosni nate, ker jo šparaš. Za črve v grobu.