Tuja scena

Shaquille O'Neal za ločitev od nekdanje žene krivi sebe

Los Angeles, 20. 04. 2022 14.45 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Košarkar Shaquille O'Neal je znova spregovoril o ločitvi od nekdanje žene Shaunie O'Neal, s katero sta se razšla že pred desetletjem in uradno ločila leta 2011. Dejal je, da je za njun razhod kriv on, saj se ni zadosti zavzel za zakonsko srečo in zaščitil zaobljub, ki sta si jih dala med poročnim obredom.

Shaquille O' Neal za ločitev od nekdanje žene, Shaunie O'Neal, krivi sebe. Košarkar, ki se je od Shaunie ločil leta 2011, je v The Pivot Podcastu spregovoril o svoji karieri v NBA, razmerjih in obžalovanjih. Nekdanji košarkar kluba Los Angeles Lakers je v pogovoru razkril tudi, zakaj nase prevzema krivdo za razhod s Shaunie, s katero sta se razšla leta 2009 in se čez dve leti uradno ločila.  

Shaquille O'Neal in Shaunie O'Neal
Shaquille O'Neal in Shaunie O'Neal FOTO: Profimedia

"Še nikoli nisem govoril o tem in veseli me, da ste me povprašali o tem, saj mi ni težko govoriti o tem. Povem lahko, da sem bil slab človek," je dejal 50-letnik in dodal: "Ona je bila čudovita, res je bila. Vse je bila moja krivda." Kaj natančno je počel in s čim je nekdanjo ženo užalil, ni želel razpravljati. "Nisem je zaščitil in nisem spoštoval najinih zaobljub," je še dodal.

"Ko živiš dvojno življenje, se ujameš v past. Ne morem reči, da je bila njena krivda, za vse sem kriv sam," je še povedal in priznal, da je Shaunie v njuno zvezo vložila veliko napora, preden sta se razšla: "Naredila je vse, kar naj bi žena naredila in mi podarila čudovite otroke, skrbela za hišo in za vse administrativne stvari. Sam sem bil kriv za vse. Ko narediš veliko napak, se ne moreš vrniti na začetek."

Nekdanja zakonca sta sedaj prijatelja, Shaq pa o nekdanji ženi poklanja le komplimente: "Bila je čudovita. Za vse sem bil kriv jaz," je še enkrat pojasnil. Shaunie je lansko leto sporočila, da se bo ponovno poročila, zvezo s pastorjem Keionom Hendersonom pa je začela februarja 2020. "To je večna ljubezen, jaz pa sem počaščena in zelo vesela, da jo bom doživela z njim," je 47-letnica novembra 2021 povedala za revijo People.  

Da je sedaj srečna, je potrdil tudi njen nekdanji mož: "Sedaj je srečna. Poročila se bo s krasnim mladim kavalirjem in veselim se zanjo." Nekdanja zakonca imata štiri skupne otroke, in sicer 22-letnega Shareef, 20-letno Amirah, 19-letnega Shaqir in 15-letno Me'arah. Shaunie ima še 24-letnega sina Mylesa iz prejšnjega razmerja.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

frisk2k
20. 04. 2022 15.34
+8
Res je morala bit izjemna, M64 šraufa pač ne moreš kar tako stlačit v M16 matico ...
Dej???
20. 04. 2022 16.35
+1
User2313559
20. 04. 2022 17.11
+1