Tuja scena

Sharna Burgess na družbenem omrežju pokazala sina

Los Angeles, 06. 07. 2022 11.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Plesalka Sharna Burgess je na družbenem omrežju Instagram delila prvo fotografijo svojega prvorojenca, na kateri je viden tudi njegov obraz, na fotografiji pa dojenček odprtih ust počiva v mamičinem naročju. Zvezdnica je pred dnevi rodila sina Zana Walkerja Greena, ki ga ima s partnerjem Brianom Austinom Greenom.

Sharna Burgess se je pred tednom skupaj s partnerjem, igralcem Brianom Austinom Greenom, razveselila sina Zana Walkerja Greena, na družbenem omrežju Instagram pa je s svojimi sledilci delila njegovo prvo fotografijo, ob kateri je delila še nekaj misli o tem, kako je materinstvo spremenilo njeno življenje.

Sharna Burgess in Brian Austin Green
Sharna Burgess in Brian Austin Green FOTO: Instagram

"Koma zaradi hrane. Očitno za Zana, ker sem hrana jaz," se je pošalila plesalka in nadaljevala: "Nimam besed, ki bi lahko opisale moje občutke. Ko me pogleda, se mi oči zapolnijo s solzami, saj je moje srce zanj na široko odprto in ker ga tako brezpogojno ljubim. Zavedam se, da nikoli več ne bom ista. Spoznala sem, da še nikoli nisem doživela takšne ljubezni, ki jo je čudovito čutiti. Sedaj z vsem srcem razumem to, kar je moja mama opisovala kot materinsko ljubezen in tisti občutek, ki ga razumeš šele, ko imaš otroke. Sedaj razumem to. Ljubila ga bom in skrbela zanj vse do svojega zadnjega diha in še dlje."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Zvezdnica je zapis končala z besedami, da so to nebesa na Zemlji in ona jih je našla. Veselo novico sta zvezdnika sporočila pred nekaj dnevi, ko sta na družbenih omrežjih delila fotografijo dojenčkove dlani, ovite okrog očetovega palca. 48-letni igralec ima sicer še štiri sinove, devetletnega Noaha, osemletnega Bodhija in petletnega Journeyja iz zakona z igralko Megan Fox ter 20-letnega Kassiusa iz zveze z igralko Vanesso Marcil.

Plesalka in igralec sta svojo zvezo potrdila januarja 2021, in sicer po tem, ko so ju fotografi ujeli med druženjem na plaži na Havajih. Pred zvezo z njo je bil Green poročen z Megan Fox, s katero sta razšla leta 2019, njuna ločitev pa je bila dokončna oktobra 2021. 32-letna zvezdnica Transformerjev je trenutno zaročena s pevcem Machine Gun Kellyjem

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

devlon
06. 07. 2022 13.18
+1
zakaj je to treba na instagram dajat, avša
Da se mene pita..
06. 07. 2022 12.15
+1
Isti poštar.
Preprosto moder
06. 07. 2022 12.12
+3
Super, zdaj vem kdo so Sharna Burgeses, Noah Body, Jurney West, Zan Walker, Kelly Machine itd ... Johnny Walkerja sem pa že od prej poznal...zdaj grem pa še do bratrančeve sosede, ker si nikakor ne morem zapomnit imana njenih nečakov...pol si bom pa vse zaposal, da ne pozabim...
Trippin balls
06. 07. 2022 11.54
+5
kdaj bo konec s tem konceptom družbenih omrežij
KoToTamoPjeva
06. 07. 2022 11.35
+2
pa kje najdete te "zvezde"