Tuja scena

Sharon Stone čestitala Severini: Delaš toliko dobrih stvari

Zagreb, 22. 04. 2023 13.11 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Hrvaška zvezdnica Severina je 21. aprila praznovala 51. rojstni dan, za darilo pa je prejela prav posebno čestitko. Voščila ji je namreč hollywoodska igralka Sharon Stone, s katero imata posebno vez. Obe poznata bolečino, s katero se sooča ženska, ko se mora boriti za skrbništvo svojega otroka.

Severini je za 51. rojstni dan čestitala Sharon Stone.
Severini je za 51. rojstni dan čestitala Sharon Stone. FOTO: Profimedia

Severina je na družbenem omrežju objavila posebno čestitko, ki jo je prejela za 51. rojstni dan od hollywoodske zvezdnice Sharon Stone. "Pozdravljena lepotica, kolikor vem, imaš rojstni dan. Zelo sem vesela, ker ti lahko zaželim vse najboljše, lepe pozdrave in dobre želje. Še posebej zato, ker vem, da delaš toliko dobrih stvari na svetu za toliko ljudi in ker je tvoje delo tako čudovito in si tako prijazna," je v videoposnetku povedala oskarjeva nominiranka in pojasnila, da imata s pevko skupno prijateljico Ornelo, ki je poskrbela za to voščilo. "Upam, da boš imela izjemen, čudovit, izpolnjujoč in čarobni rojstni dan, ki se bo nadaljeval v celem letu. Upam, da se enkrat v tem letu vidiva v živo. Imej čudovit dan," je še dejala.

Hrvaška zvezdnica ni skrivala svojega navdušenja nad posebno čestitko, ki jo je prejela. Pod objavljenim videoposnetkom je zapisala, da je ostala brez besed: "Marija, žal ne vem, kaj naj rečem o Sharon Stone, ki mi je voščila za rojstni dan. Kot bi se mi prikazala Marija. Kaj naj rečem drugega kot hvala čudoviti, zelo pametni (IQ 154) in močni ženski, materi, igralki, ikoni ter generacijskemu idolu, ki je naredil toliko dobrega za ženske." Nato je izpostavila, da imata s Sharon prav posebno vez, saj vesta, kako težko je, ko se boriš za svojega otroka. "Izdala je knjigo, v kateri med drugim govori o boju za svojega otroka, ki ga je lahko videla le enkrat na mesec. Premočno žensko lahko skušate uničiti le tam, kjer je najbolj ranljiva. Ni drugega mesta, kjer bi se lahko zlomila," je zapisala Severina in se na koncu zahvalila prijateljici Orneli za čudovito presenečenje.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Skupna vez zvezdnic: bitka za svojega otroka

Sharon je marca v pogovorni oddaji Bruca Bozzija razkrila, da je kultni erotični triler Prvinski nagon, s katerim je leta 1992 požela svetovno slavo, vplival na to, da je takrat izgubila skrbništvo nad najstarejšim sinom Roanom. "Sodnik je mojega sina – mojega majhnega otroka – vprašal, ali ve, da njegova mati snema erotične filme. Takšne vrste zloraba sistema je odločala, kakšne vrste starš sem, ker sem posnela tisti film. Ljudje na televizijskih sprejemnikih se sedaj sprehajajo popolnoma brez oblačil, v tistem filmu pa je bilo mogoče 16 sekund moje golote. In zaradi tega sem izgubila skrbništvo nad otrokom," se je spominjala boleče izkušnje.

Tudi Severina je bila več let vpletena v sodne bitke in javne spore glede skrbništva nad svojim sinom Aleksandrom, ki ga ima s srbskim podjetnikom Milanom Popovićem. Aleksander je od leta 2019 živel pri očetu, saj je tako v začasnem ukrepu določilo sodišče, dokler se ni sodna bitka avgusta 2021 končala in je nekdanjima partnerjema sodišče dodelilo skupno skrbništvo nad sinom. Severina je takrat dejala, da se je njen otrok vrnil domov vsaj za polovico časa, a se s tem poglavje še ni končalo, saj se bo borila za polno skrbništvo.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

FIRBCA
12. 05. 2023 10.35
+1
da sodiscom da skrbnistvo ocetu je tu nekaj hudo narobe presodite pa sami. Lepoto dajte stran. Hehehehe
Zalchi
22. 04. 2023 17.54
-3
Sharon posluša Seve? Sej ne vem, katera si zasluži aplavz
slovenka62
22. 04. 2023 15.06
-4
Ha ha dobra oseba...
Prinašalec
22. 04. 2023 13.39
+5
Zopet neka reklama za Severino
Professor
22. 04. 2023 13.24
+0
Res je referenčna ni kej...