Tuja scena

Sharon Stone v Berlinu razstavila svoja umetniška dela

Berlin, 19. 02. 2024 20.17 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Alen Podlesnik, K.A.
Komentarji
2

V nemški prestolnici je svoja umetniška dela, ki jih ustvarila v času pandemije covida-19, razstavila ena največjih hollywoodskih zvezd vseh časov. Slovita Sharon Stone, ki je v zadnjih letih našla novo življenjsko strast v slikanju, svoje umetnine tokrat prvič postavlja na ogled v Evropi, natančneje v Berlinu, na katerega igralko vežejo prav posebni spomini.

Sharon Stone se lahko pohvali z novim dosežkom v svojem življenju. 65-letnica, ki je v svet slavnih vstopila s filmom Prvinski nagon, je v nemški prestolnici razstavila svoja umetniška dela. Vse umetnine je ustvarila v času epidemije, svojo strast do slikanja pa je odkrila šele v zadnjih letih. Zvezdnica pravi, da ji je izredno pomembno, da se je razstava zgodila v Berlinu, saj jo na mesto vežejo močni spomini na čas pred padcem berlinskega zidu, ko je v Nemčiji delala kot manekenka. 

Sharon Stone je svoja umetniška dela tokrat prvič postavlja na ogled v Evropi.
Sharon Stone je svoja umetniška dela tokrat prvič postavlja na ogled v Evropi. FOTO: Profimedia

Igralka svoja umetniška dela tokrat prvič postavlja na ogled v Evropi, na kar je izjemno ponosna, obenem pa je ob odprtju doživela prav posebno presenečenje. "Medtem ko sem čakala, je nekdo zavpil: Sharon! Obrnila sem se in bil je Mikhail Gorbačov. In ko sem se obrnila, me je objel in dvignil v zrak. Ob tem močnem, življenjskem objemu sem doživela spoznanje: o moj bog, zdaj smo zavezniki! To mi je takrat pomenilo vse," je povedala. 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Mukec
19. 02. 2024 21.38
+1
Največje njeno umetniško delo smo imeli na razstavi cca 32 let nazaj
devlon
19. 02. 2024 21.16
Tolk o tem, kak težko je bit umetnik, pa da eni izgubljajo čas na nekih Akademijah.. To je hobi, ne poklic