19°C

Sharon Stone z žalostno novico: umrl njen 11-mesečni nečak River

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
21
Hollywoodska igralka Sharon Stone je sporočila žalostno novico. Po tem, ko so komaj 11-mesečnemu Riverju pred dnevi popolnoma odpovedali organi, je ta za vedno zaprl oči.

Sharon Stone je sporočila žalostno novico, da je umrl njen nečak.
Sharon Stone je sporočila žalostno novico, da je umrl njen nečak.FOTO: AP

Sharon Stone je na družbenih omrežjih objavila srce parajoč videoposnetek, s katerim je sporočila, da njenega nečaka Riverja ni več med nami. Video je pospremila z letnico dečkovega rojstva in smrti: "River William Stone: 8. september 2020–30. avgust 2021."

Malček je na posnetku dobre volje in se ves čas smeji, medtem ko nosi pleničko in ljubko srajco s cvetličnim potiskom. Video je zvezdnica opremila s pesmijo Tears in Heaven legendarnega britanskega glasbenika Erica Claptona. Čustveno balado, ki je ena najbolj žalostnih glasbenih stvaritev, je Eric Clapton napisal leta 1991, ko se je umrl njegov 4-letni sin Connor

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Na igralkino objavo so se seveda hitro odzvali njeni sledilci, ki so ji v komentarjih izkazali podporo, sočutje in sožalje v teh težkih trenutkih žalovanja.

"Sožalje, Sharon. Molim zate in za tvojo družino," je zapisal eden od uporabnikov. Drugi je zapisal: "Zelo mi je žal zaradi vaše izgube," je drugi komentiral objavo. "Čutim bolečino vseh vas," je zapisal tretji. "Zelo mi je žal, Sharon. Pošiljam ti ljubezen," je zapisal oboževalec.

Naj omenimo, da je Sharon žalostne novice o dečkovem zdravstvenem stanju delila pretekli konec tedna, ko je zapisala, da so mu popolnoma odpovedali organi in da se bori za svoje življenje.

"Mojega nečaka in krščenca Riverja Stona so danes našli v njegovi postelji s popolno odpovedjo organov. Prosim, molite zanj. Potrebujemo čudež," je zapisala 63-letnica, ki je ob tem objavila fotografijo svojega še ne eno leto starega nečaka Riverja, na kateri je intubiran in priklopljen na številne zdravniške naprave, ki so ga ohranjale pri življenju.

PREBERI ŠE
Nečak Sharon Stone se bori za življenje: Potrebujemo čudež

River, rojen 8. septembra lani, je sin Sharoninega brata Patricka. Spomnimo, da se je Sharon pred dnevi mudila v Benetkah, kjer se je udeležila fotografiranja za priznano italijansko modno hišo Dolce & Gabbana. Za zdaj ni znano, ali bo lahko poslovno potovanje predčasno zaključila in se odpravila domov, da bi bila v teh težkih časih s svojo družino.