Tuja scena

Shirley Manson srečala svojo vzornico

Bristol, 10. 09. 2018 21.31 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Pevka zasedbe Cocteau Twins Elizabeth Fraser je naravnost šokirala njeno "superfanico" Shirley Manson, ko se je pojavila v zakulisju koncerta zasedbe Garbage v Bristolu. Shrirley je od vzhičenja ob skupni fotografiji napisala čustveno sporočilo na Instagramu. A šele čezu nekaj dni.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Očitno je bilo presenečenje, ko je pevka zasedbe Garbage Shirley Manson srečala svojo vzornico Elizabeth Fraser (Cocteau Twins), tako veliko, da je potrebovala nekaj dni, da je prišla k sebi. Pet dni potem, ko je Fraserjeva presenetila z nenapovedanim nastopom v Londonu, se je potem pojavila v zakulisju koncerta Garbage. Na veliko veselje Shirley.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Morala sem počakati nekaj dni, da to objavim, ker je bila TAKO velika in neverjetna čast zame, da sem srečala to magično osebo, saj sem potrebovala nekaj časa, da se vse skupaj predelala v glavi. Eden najboljših glasov njene generacije. Genialna Liz Fraser iz Cocteau Twins. Ena mojih najljubših umetnic vseh časov nas je počastila s prisotnostjo na koncertu v Bristolu. Kot vsa spodobna človeška bitja, upam da nas bo čimprej spet počastila z njenim neverjetnim glasom, njeno muzikaličnostjo in genialnostjo. Resnična veličina, enkrat v življenju. Tako jo imam rada. Hvala Elizabeth Fraser. Toliko ti dolgujem. Globoko in iskreno," je zapisala Mansonova.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.