Tuja scena

Sienna Miller na rdečo preprogo v Cannesu stopila v družbi hčerke

Cannes, 20. 05. 2024 18.47 | Posodobljeno pred 31 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Igralka Sienna Miller je na rdečo preprogo filmskega festivala stopila v družbi 11-letne hčerke Marlowe in partnerja Olija Greena in požela veliko pozornosti fotografov ter javnosti. Zvezdnica, ki je januarja dobila drugo hčerko, je nosila obleko barve sivke, v Francijo pa je pripotovala na premiero njenega novega filma, ki nosi naslov Horizon: An American Saga.

Sienna Miller je na letošnjem filmskem festivalu v Cannesu ob sebi imela prav posebno oboževalko. 42-letna igralka je na rdečo preprogo ob premieri njenega novega filma Horizon: An American Saga stopila v družbi 11-letne hčerke Marlowe in partnerja Olija Greena ter navdušila občinstvo.

Sienna Miller s hčerko in partnerjem na rdeči preprogi v Cannesu
Sienna Miller s hčerko in partnerjem na rdeči preprogi v Cannesu FOTO: Profimedia

Zvezdnica je za to priložnost oblekla polprosojno dolgo obleko barve sivke, ki je imela ob robovih naborke, videz pa je dopolnila s srebrnimi salonarji z visokimi petami. 42-letnica je hčerko, ki je nosila kratko obleko z veliko roza pentljo okoli pasu, objela čez ramena in tako skupaj z njo pozirala fotografom.

Igralka, ki je nastopila v filmu Ostrostrelec, ima Marlowe z nekdanjim možem Tomom Sturridgem, s katerim je bila v zvezi med leti 2011 in 2015. S sedanjim partnerjem, 27-letnim Olijem, pa sta se januarja razveselila prvega skupnega otroka. Par so začeli romantično povezovati februarja 2022, mesec dni pozneje pa sta se skupaj pojavila na rdeči preprogi zabave po oskarjih.

Sienna Miller je januarja dobila drugega otroka.
Sienna Miller je januarja dobila drugega otroka. FOTO: AP

Sienna je decembra 2023 za Vogue spregovorila o 15-letni razliki v letih, ki ločuje sedanja partnerja."Predstavljam si, da bi to lahko bilo zapleteno za marsikoga, a sta prisotna le veselje in ljubezen," je dejala.  

Njen zadnji film je režiral Kevin Costner, opisuje pa neverjetno epsko potovanje širitve ameriškega zahoda pred in po državljanski vojni, zgodbo povzema uradni opis. V filmu so ob njej in Costnerju zaigrali še Sam Worthington, Jamie Campbell Bower, Isabelle Fuhrman in Luke Wilson.  

69-letnega zvezdnika je na rdečo preprogo pospremilo pet od njegovih sedmih otrok, igralec in režiser pa je že pred premiero napovedal, da bo na rdečo preprogo povabil sedem žensk, ki so nastopile v filmu in s svojo prisotnostjo veliko prispevale k vsebini."Ženske so razlog, da gre država naprej. Pogosto njihove želje niso bile upoštevane, bile so izkoriščene in tudi to so premagale. Zgodbe ne bi mogel povedati, če se ne bi vrtela okoli njih," je še dejal zvezdnik. O Millerjevi je dejal, da je ena najboljših igralk našega časa."Njene lepote se ne da zanikati, a njenih igralskih veščin ne gre spregledati."

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.