Tuja scena

Simon Cowell neuspešen pri iskanju talentov za novo fantovsko skupino

Liverpool, 09. 07. 2024 06.00 | Posodobljeno pred 8 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Simon Cowell ni le žirant v šovih, kjer iščejo nove talente, znan je tudi po tem, da je ustvaril skupine, ki so pozneje uspele in doživele svetovno slavo. 64-letnik, ki si lahko v svoj življenjepis pripiše tudi zasluge za uspeh skupine One Direction, se je nedavno namenil ustvariti novo fantovsko skupino, a jih je na avdicijo prišlo manj kot 40.

Simon Cowell išče novo fantovsko skupino. Po velikem uspehu One Direction 64-letnik snema oddajo, v kateri išče novo skupino fantov, iz katere bi ustvaril uspešen bend. A se vse skupaj zanj ni dobro začelo. Na avdiciji se je pojavilo manj kot 40 skupin, poroča The Sun.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Avdicije so potekale v Liverpoolu, a na zvezdnikovo smolo razpis za nove talente ni povzročil neskončnih vrst pred studiem, kot se je to zgodilo, ko je iskal novo zvezdo v X Factorju, v katerem so nastopili tudi One Direction.

"Prihajati so začeli okoli devete ure zjutraj, do konca dneva pa se jih ni zvrstilo več kot 40. Popoldan ni bilo tako rekoč nikogar, enaka zgodba z avdicijami se je ponovila tudi naslednji dan. Količina ograj, ki so jih postavili pred studiem, je nakazovala, da pričakujejo, da bo prišlo na stotine ali tisoče ljudi, da bi zapolnili to vrsto," je povedal vir.

Britanski mediji navajajo, da ima Simon za nove talente drugačne pogoje. Novi šov namreč ne vključuje varne pogodbe za snemanje albuma, kandidati pa naj bi sami s svojim talentom pritegnili založbe.

Da bi pritegnili nadarjene glasbenike, so na različnih lokacijah postavili reklamne panoje s Cowellovim obrazom in napisom: "Simon te želi. Za novo fantovsko skupino išče bodoče megazvezdnike."

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

flojdi
09. 07. 2024 12.17
.torej je tistih 40 zaNic./no ja..glede na muzko" zadnje cajte res (novih rolingov pinkicov....pac res ni (ampak lahko bi pa res ze kdo pogruntal kej nowga....sj so note tko kot šah..in kombinacij VelikoMorje"
vvvilice
09. 07. 2024 08.17
+1
In kaj potem?