Tuja scena

Simon Cowell po sinovi intervenciji opušča botoks

Los Angeles, 11. 04. 2022 17.25 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Oče pevskih tekmovanj je po sinovem histeričnem izpadu sprejel odločitev, da preneha z uporabo botoksa, s katerim je po svojih besedah v zadnjih letih pretiraval in z zadnjim tretmajem dosegel izgled nekoga, ki bi lahko nastopil v grozljivki. "Pred kratkim sem videl fotografije iz obdobja, preden sem se posluževal kozmetičnih popravkov in se na njih sprva nisem prepoznal," je priznal in dodal, da mu je sin dejal, da je s količino tretmajev prekoračil vse meje.

Simon Cowell, znan kot strog žirant in kreator šovov, kot so Amerika ima talent, X Factor in Ameriški idol, je tekom svoje kariere večkrat posegel po lepotnih tretmajih, ki so ga po njegovih besedah naredili neprepoznavnega. "Bila je faza, ko so vsi v svoje obraze vstavljali razna polnila," je o obdobju med letoma 2016 in 2017 dejal v nedavnem intervjuju in priznal, da je v tistem času pretiraval s polnili v želji, da bi zopet dosegel mladosten izgled.

Simon Cowell leta 2004 (levo) in leta 2021 (desno)
Simon Cowell leta 2004 (levo) in leta 2021 (desno) FOTO: Profimedia

"Pred kratkim sem videl fotografije iz obdobja, preden sem se posluževal kozmetičnih popravkov in se na njih sprva nisem prepoznal," je priznal in dodal, da mu je pri opustitvi botoksa pomagal tudi osemletni sin, ki je po njegovem zadnjem tretmaju, po katerem je izgledal "kot nekdo iz grozljivke", doživel histerični napad, v katerem je očetu dejal, da je s količino tretmajev prekoračil vse meje.

"Na mojem obrazu trenutno ni nikakršnega polnila," je še dodal Anglež, ki zadnje mesece pridno načrtuje poroko z izbranko Lauren Silverman, s pomočjo katere je popolnoma spremenil pogled na zakonski stan. Preden je spoznal trenutno izbranko in z njo preživel večmesečno karanteno, je Cowell namreč veljal za večnega samca.

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

trabakula
11. 04. 2022 20.32
+2
ta je še kar "normalen" glede na to kar vidimo na drugih, ki pretiravajo z botoksom in ostalo plastiko