Tuja scena

Sin Paris Hilton praznoval prvi rojstni dan: Neskončno sem hvaležna, da sem tvoja mama

New York, 17. 01. 2024 13.18 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Paris Hilton je praznovala sinov rojstni dan, ta poseben dogodek pa je obeležila tudi z objavo na družbenem omrežju, kjer je svoje sledilce razveselila z novimi fotografijami enoletnika. Fantku Phoenixu, ki sta ga Paris in njen mož Carter Reum dobila s pomočjo nadomestne matere, so med komentarji čestitali številni zvezdniki in znani družinski člani.

Sin Paris Hilton je praznoval prvi rojstni dan. Resničnostna zvezdnica je ob tej priložnosti na Instagramu objavila več njegovih fotografij in mu posvetila čustveno objavo. Zapisala je, da je deček s svojim rojstvom napolnil njen svet, vsak dan, preživet z njim, pa je neprecenljiv dar.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Pred enim letom je v najino življenje vstopil čudovit angel in nama prinesel veliko ljubezni in sreče. Dragi moj otrok, ti si več kot le uresničitev sanj. Izpolnjuješ moje življenje. Vsak dan s tabo je neprecenljivo darilo in neskončno sem hvaležna, da sem tvoja mama. Praznujemo tvoj prvi od številnih rojstnih dni, za življenje, polno smeha, ljubezni in pustolovščin. Srečen prvi rojstni dan," je na družbenem omrežju ob galeriji fotografij pripisala Paris.

Med komentarji je svojemu nečaku čestitala tudi Parisina sestra Nicky Hilton. "Najbolj simpatičen slavljenec," je zapisala. "Vse najboljše, Phoenix, rada te imam," pa je pripisala njegova prateta Kyle Richards.

Zakonca sta se sina razveselila s pomočjo nadomestne matere, za 42-letnico pa je bil to prvi otrok, njen mož Carter Reum ima še 10-letno hčerko z resničnostno zvezdnico Lauro Bellizzi. Par je novembra sporočil, da se je družina še povečala, v drugo pa sta s pomočjo nadomestne matere dobila dobila dobila hčerko, ki sta jo poimenovala London.

Paris in Carter sta se poročila novembra 2021. Preden sta leta 2019 začela razmerje, sta bila prijatelja 15 let, le tri mesece po začetku zveze pa sta se zaročila.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Uškakola
17. 01. 2024 15.56
+12
Trgovina z otroci, to je najbolj podla stvar na svetu.
ArkaMast
17. 01. 2024 15.42
-1
Čedna mamica.
March
17. 01. 2024 14.29
+13
Če bi otroka rodila, bi ji bilo jasno, da je objavljanje videoposnetkov in fotografij otrok zelo nevarno in teh neumnosti nebi počela....je pa lepo, da je zadovoljna z nakupom. Trola trolasta🤦‍♂️
brusilec
17. 01. 2024 15.47
+3
nevarno? drgac pa lahko imas otroka rad tudi ce ga rodi nadomestna mati ali pa če ga posvojiš.. trol si ti, na zadnjaški
March
18. 01. 2024 09.43
+1
Ne vem sicer, kaj pomeni "na zadnjaški", ampak takšna je naša naravna osnova...kam ga pa ti vtikaš, je pa tvoja stvar.