Tuja scena

Sin Reese Witherspoon dopolnil 18 let

Los Angeles, 25. 10. 2021 07.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Deacon, sin nekdanjega igralskega para Reese Witherspoon in Ryana Philippeja, je praznoval 18. rojstni dan. Njegova starša in nekdanja zakonca sta ta posebni mejnik obeležila tudi na Instagramu, kjer sta objavila utrinke s praznovanja, ponosna mamica pa je delila tudi nekaj spominov.

Reese Witherspoon z otrokoma in možem Jimom Tothom
Reese Witherspoon z otrokoma in možem Jimom Tothom FOTO: AP

45-letna Reese Witherspoon in dve leti starejši Ryan Philippe sta se oglasila na Instagramu z namenom, da sta svojemu sinu zaželela vse najboljše ob 18. rojstnem dnevu. 47-letni Ryan je delil tudi črno-belo družinsko fotografijo s praznovanja, medtem ko je slavljenec dneva v svojo objavo objavil podobno, barvno fotografijo, na kateri pozira s staršema.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Reese in Deacon sta za to priložnost nosila črna oblačila, Ryan pa na fotografiji nosi bež srajco, pred njimi pa se na slavnostni mizi bohoti velika okrogla rojstnodnevna torta, na kateri je številka 18.

Oba starša sta se svojemu sinu poklonila s čustvenimi zapisi ob pomembni prelomnici njegovega življenja. "Vse najboljše za 18. rojstni dan našemu čudovitemu, pametnemu, nadarjenemu in skrbnemu sinu. Ti si prava svetloba na tem svetu in vsi, ki te poznajo, te imajo neizmerno radi. Imava srečo, da sva tvoja starša. Rad te imam," je Ryan zapisal v svojem zapisu, preden je pohvalil svojo nekdanjo ženo Reese in omenil, da se mu zdi, da sta se v starševski vlogi odrezala "precej dobro".

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Medtem pa je Reese delila kup različnih fotografij Deacona skozi različna obdobja v življenju in obujala spomine in pokazala, kako ne more verjeti, kako zelo je odrasel. "Nekoč si je izmenjeval kartice Pokemonov, prepeval pesmi Bruna Marsa in se igral ameriškega bojevnika na dvorišču. Kot bi mignil, je zdaj višji od mene, družini pripravlja zrezke na žaru in ustvarja svojo glasbo s svojimi najboljšimi prijatelji," je zapisala zvezdnica.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Svojo objavo pa je zaključila s srčnim sporočilom svojemu sinu. "Moje srce kar kipi od ponosa nad mladeničem, v katerega odrašča. Vse najboljše za 18. rojstni dan, Diacon! Rada te imam do lune ter okoli sonca in vseh zvezd."

Poleg sina imata Reese in Ryan še 22-letno hčerko Avo Phillippe. Nekdanja zaljubljenca sta bila poročena sedem let, leta 2006 pa sta se razšla. Reese ima z možem Jimom Tothom, s katerim sta se do oltarja sprehodila leta 2011, še enega sina Tennesseeja Jamesa, ki je star 9 let.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ssecnik
19. 07. 2023 21.17
čez dve let pa tragična novica.tko gre pri teh paglavcih
Ruska avantura.
25. 10. 2021 11.15
+4
Koga zanimajo Amerikančki, držite se raje notranjih problemov koga zanimajo tujci....
25. 10. 2021 10.34
+5
wauuuuu kira novica!zaradi te novice sem sedaj bolj razgledan..
ElectroVoice
25. 10. 2021 10.29
-2
Reese je zame eno od 10 najlepših bitij na Zemlji...
estelle.r
25. 10. 2021 08.59
+0
A to je praznovanje 18.rojstnega dne? Ne vem no, naša soseda Sanela je imela najeto celo dvorano, pevača iz Banja Luke in 3 nadstropno torto. cccc #sarcasm
Janez Novak 13
25. 10. 2021 08.50
-3
Najlepša igralka vseh časov. Za moj okus.