Tuja scena

Sin Roba Lowa že dve leti trezen: Še nikoli nisem bil tako ponosen

Los Angeles, 02. 04. 2020 19.23 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Igralec Rob Lowe, ki je imel na začetku kariere težave z alkoholom in drogami, je ponosen na svojega sina Johna, ki je imel podobne težave, sedaj pa je že dve leti trezen. Mladi igralec je svojo zgodbo delil s sledilci na Instagramu.

Sin igralca Roba Lowa, John Owen Lowe, se je na družbenih omrežjih pohvalil, da je že dve leti trezen. "Nisem govoril o svoji streznitvi, samo zato, ker se mi je zdelo, da želim stvari ohraniti zase, vendar sem danes začutil drugače. Dve leti in bolj kot kdajkoli prej sem hvaležen, da imam takšno podporo in prijatelje, ki mi pomagajo in me še vedno štejejo za svojega."

Rob Lowe je ponosen na svojega sina, ki je že dve leti trezen.
Rob Lowe je ponosen na svojega sina, ki je že dve leti trezen. FOTO: Profimedia

Igralec je na Instagramu delil dve fotografiji, na prvi, ki je nastala leta 2018, pije iz steklenice vina, na drugi fotografiji pa je števec, ki meri čas od streznitve. "Ne glede na starost je težko sprejeti odločitev, da boš spremenil svoje življenje, kot mlad človek upam, da sem lahko majhen primer, da je to mogoče in da stvari resnično lahko postanejo boljše," je še zapisal v besedilu ob fotografiji. Dodal je še, da je trenutno nenavaden in napet čas, še posebej pa je težko odvisnikom, ki iščejo pomoč in jo težko najdejo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Če se je kdo znašel v takšnem položaju in berete zapis, se obrnite na nekoga: prijatelja, družinskega člana, mene ali pa pojdite na splet in poiščite videokonferenco in se ji pridružite. Življenje ni kratko in ni nujno, da ga 'zapravimo'," je še zapisal mladi igralec.

Johnov oče, ki je trezen že 30 let, je hitro podprl sina, potem ko je delil zgodbo s svojimi sledilci. "Nikoli nisem bil bolj ponosen," je zapisal Rob. "Tvoje trdo delo je navdih drugim. Kar nadaljuj." Igralec, ki je imel na začetku svoje kariere težave z alkoholom in drogami, se je leta 1990, pri 26 letih, odločil spremeniti svoje slabe navade in se dokončno strezniti. Pri tem pa mu je pomagal tudi Steven Tyler, pevec skupine Aerosmith.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Rožice cvetijo
02. 04. 2020 21.37
-3
No, to je pa res nekaj, da se nimaš kaj hvaliti. Vzgajal naj bi ga pravilno.....Sicer pa jabolko ne pade daleč od drevesa. Otroci so odraz staršev. Vedno in povsod.
Aleta
02. 04. 2020 20.21
+7
Na to je pa res lahko ponosen...
Hulk Zalepi
02. 04. 2020 19.53
+13
kaksen hebeni dosezek, svaka cast, a obstaja kaka medalja za to, en velik aplavz res je car
Son?ica
02. 04. 2020 19.52
+14
Tako mlad,pa že ozdravljen pijanec??!
Sede?ikokeršpanjel
02. 04. 2020 19.52
+13
Ce se obcasno kaj spije in se ob tem predvsem ohrani človečnost in “trezna pijana glava” s tem ni nic narobe. Sam imam sreco, ker mi alkohol vdari kvecjemu na dobro voljo in imam potrebo po zabavljanju drugih ali pa na zaspanost in nikol na agresijo. Ce mi kdaj bo se alkohola nikoli vec ne pritaknem...je pa hudic ja ce si odvisen....
Diegol14
02. 04. 2020 19.50
+1
Za našega Pepija iz sosednje vasi, ne moremo isto rečt....vsako noč se razkužuje.....
farobasso
02. 04. 2020 19.28
+7
Kokrat sem bil jaz po dve leti trezen. Za tiste ki so verjeli da sem. Pa nisem bil.. samo lagat se je treba naučit..
Rožice cvetijo
02. 04. 2020 21.42
+1
Farobasso...Lagati sebi, kajne? Kdor misli,da laže drugim, kot misliš ti, je močno moten. No,saj je vsak, ki prekomerno pije, motên, sicer ne bi pil. Tisti, ki pa se mu zdi,da je frajer in, da " zna lagati" je pa še bolj motên!