Tuja scena

Sin Roda Stewarta se bo do oltarja sprehodil v Dubrovniku

Dubrovnik, 20. 05. 2024 12.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Sin Roda Stewarta, ki trenutno s svojimi koncerti navdušuje po balkanskih državah, nedavno se je ustavil tudi v Ljubljani, bo stopil pred oltar. Liam se bo čez približno dva tedna poročil s svojo dolgoletno izbranko Nicole Artukovich, poročne zaobljube pa si bosta izmenjala pri naših južnih sosedih, natančneje v Dubrovniku. Zakaj sta zvezdnika za poročno slavje izbrala prav to hrvaško mesto?

Rod Stewart se trenutno mudi na koncertih po balkanskih državah, nedavno se je tako ustavil tudi v Ljubljani. Kot vse kaže, pa zvezdnik še nekaj časa ne bo zapustil držav v naši bližini, saj se čez približno 14 dni vrača na Hrvaško. A njegov obisk naših južnih sosedov bo tokrat popolnoma osebne narave.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Glasbenikov sin Liam Stewart in njegova zaročenka Nicole Artukovich sta se namreč odločila, da se bosta poročila prav na Hrvaškem. Za izmenjavo poročnih zaobljub si je dolgoletni par izbral prečudoviti Dubrovnik, kjer sta, po objavah na Instagramu sodeč, nedavno uživala na plaži in praznovala prvi rojstni dan svojega sina. Po poročanju Dubrovniškega glasnika se bosta poročila v jezuitski cerkvi svetega Ignacija. Nato bo sledila pogostitev gostov na Lovrjencu.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

In zakaj sta zvezdnika izbrala prav omenjeno mesto? Nicolini starši so se pred leti prav iz Dubrovnika preselili v Združene države Amerike. Rodova bodoča snaha ima torej hrvaške korenine, zanimivo pa je tudi dejstvo, da je poročno obleko izbrala v Zagrebu. Obleko je našla v salonu Le Concept by Alex priznane hrvaške modne oblikovalke Aleksandre Dojčinović.  

Zaljubljenca sta v zvezi že 13 let, spoznala pa sta se v šolskih klopeh na srednji šoli v Kaliforniji. 12. maja lani sta se razveselila svojega prvega otroka, ki sta mu izbrala ime Louie Mark Roderick Stewart. "Dobrodošel fant, rad te imam. Američan, Britanec, Hrvat, Kivi," je takrat novico o naraščaju delil Liam in tako razkril, da ima malček po njem britanske in novozelandske korenine, po mami pa hrvaške in ameriške. 

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Dinho8O
20. 05. 2024 15.44
+1
Bogi otrok, ker ga pitata kot pujsa.
Podlesničar
20. 05. 2024 12.58
+2
Čestitke, dobro je unovčila svojo lepoto.
MojsterSplinter
20. 05. 2024 12.43
+2
Prva asociacija na priimek Artukovich: Andrija Artuković je bil vojni zločinec iz II. sv. vojne, minister za vero in pravosodje ter za notranje zadeve v vladi NDH. ZDA so ga izročile Jugoslaviji leta 1986, v Zagrebu obsojen na smrt, vendar kazen ni bila izvršena, ker je prej umrl sam. Menda ja ta tip ni bil kak sorodnik neveste?
wsharky
20. 05. 2024 12.34
+2
in zakaj ne na Bledu?
Podlesničar
20. 05. 2024 13.12
+1