Tuja scena

Sofia Vergara znova samska: Ni še pripravljena na resno zvezo

Los Angeles, 10. 01. 2024 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Sofia Vergara očitno želi uživati v samskem življenju. Po ločitvi od Joeja Manganiella, s katerim sta bila skupaj sedem let, je le nekaj mesecev pozneje poskusila srečo s slavnim kirurgom Justinom Salimanom. Po poročanju tujih medijev tudi ta zveza ni dočakala srečnega konca, saj naj bi se ljubezen med njima ohladila, 51-letnica pa naj bi bila znova samska.

Sofia Vergara je znova samska. Priljubljena igralka se je razšla s kirurgom Justinom Salimanom, s katerim so jo videvali od oktobra lani. Skupaj sta se pojavila na praznovanju rojstnega dne Kim Kardashian, tuji mediji pa so zdravniku zaradi njegovih sivih las nadeli vzdevek 'srebrni lisjak'.  

Sofia Vergara se je razšla s kirurgom Justinom Salimanom, s katerim so jo videvali od oktobra lani.
Sofia Vergara se je razšla s kirurgom Justinom Salimanom, s katerim so jo videvali od oktobra lani. FOTO: Profimedia

51-letnici po poročanju tujih medijev trenutno ni do resne zveze, Saliman pa naj bi si z njo želel ustvariti prihodnost. "Med Justinom in Sofio je še vedno tista iskrica, vendar ona bolj uživa v samskem življenju, noče se ustaliti z nikomer, čeprav je med njima ta neverjetna kemija," je za Daily Mail povedal vir blizu igralki.  

Igralki trenutno ni do resne zveze, Saliman pa naj bi si z njo želel ustvariti prihodnost.
Igralki trenutno ni do resne zveze, Saliman pa naj bi si z njo želel ustvariti prihodnost. FOTO: Profimedia

"Morda bosta spet imela nekaj zmenkov in večerij, vendar nista več uradno par – na Justinovo veliko žalost. Začelo se je nekaj čudovitega in seksi, vendar je to Sofio odbijalo, Justin pa je želel malo več. Še vedno se pogovarjata in on se jo trudi dobiti nazaj," je še dodal vir, nekoč zaljubljeni par pa so nazadnje skupaj opazili 20. decembra 2023 na večerji v eni od restavracij v Malibuju. Tudi vstopa v novo leto naj ne bi dočakala skupaj, saj je bila igralka s prijateljicami.  

Zvezdnica se trenutno očitno želi zgolj zabavati, saj se je po ločitvi od Joeja Manganiella, s katerim sta bila skupaj sedem let, zelo hitro začela videvati z drugimi. "Uživa v življenju. Je pozitivna in ima veliko energije. Sofia je ločitev dobro prenesla. To ni bila lahka odločitev, a zdaj ji gre odlično," je takrat za revijo People zatrdil vir.  

Ločitev sta javno oznanila julija. "Sprejela sva težko odločitev, da se ločiva. Kot dve osebi, ki se imata radi in jima je mar za drugega, vljudno prosiva za zasebnost v času, ko se prebijava skozi novo obdobje v najinem življenju," sta zapisala, zelo kmalu pa so oba ujeli v objemu drugih. Igralec je svojo novo zvezo uradno potrdil decembra, ko se je na rdeči preprogi pojavil v spremstvu svoje nove izbranke Caitlin O'Connor.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Sickk 2
10. 01. 2024 13.05
+0
Le zakaj ni prpravljena se? Zato, ker je treba se cimvec klobas spropad a ne. Danasnje zenske oz danasnja moda...
Hellsrael
10. 01. 2024 09.33
-1
Ocitno se hoce malo zingi minhi na stara leta. Sej prav naj kar menja
Malo_sutra
10. 01. 2024 09.19
+4
kako to, res cudno… pa teli “znani” pa res ne menjajo tako hitro partnerjev.
Uškakola
10. 01. 2024 08.24
+7
Soseda Lizika, pa je že pripravljena, tisti ki jih to zanima, takoj v Spodnji Duplek.
vvvilice
10. 01. 2024 08.10
+6
Tina iz Komende tudi še ni pripravljena, si ogleduje lokalnega peka, ampak ne ve, če je pravi za resno zvezo.