Tuja scena

Sophie Turner je razmišljala o prekinitvi nosečnosti

Los Angeles, 17. 05. 2024 11.58 | Posodobljeno pred 26 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Sophie Turner je v nedavnem intervjuju razkrila, da se je pred leti počutila nepripravljeno na vlogo starševstva in da ob prvi naznanitvi otroka ni vedela, ali je sposobna biti dobra mati. Igralka, od katere je odtujeni mož Joe Jonas pred meseci vložil vlogo za ločitev, je obudila spomine na izkušnjo in razkrila, kako mu je veselo novico predala.

Sophie Turner v svojih 20. letih ni bila prepričana, da je pripravljena postati mama. Priznala je, da je takrat pretehtala vse svoje možnosti, vključno s prekinitvijo prve nosečnosti. Igralka iz Igre prestolov je v novem intervjuju za britanski Vogue spregovorila o svojem materinstvu in priznala, da je razmišljala, da svojega otroka ne bi obdržala, o tem sta se celo pogovarjala z odtujenim možem Joejem Jonasom.

Sophie Turner in Joe Jonas
Sophie Turner in Joe Jonas FOTO: AP

Kot je Sophie pripovedovala, je odkrila, da je noseča, medtem ko je bila na dopustu na Baliju, in rekla, da je teden dni razmišljala o novici in o tem razpravljala s terapevti kar na licu mesta. Novico je slavnemu pevcu predala na prav poseben način, Sophie pravi, da je vanj vrgla test nosečnosti in ga vprašala: "Kaj misliš, da bi morala narediti? Ali misliš, da bi ga morala imeti?"

Igralka je priznala, da takrat ni vedela, ali želi postati mama, sploh v tako "lahkem" obdobju svojega življenja, vendar si je na koncu premislila. Sophie in Joe sta pozneje julija 2020 pozdravila hčerko Willo, manj kot dve leti pozneje pa sta povečala svojo družino v štiričlansko z drugo hčerko Delphine.

Kljub njenemu začetnemu oklevanju, da bi postala mama, sedaj pravi, da je to njena najljubša vloga, in dodaja, da je bila prav njena ideja, da bi povečala družino. "Ker z bivšim toliko potujeva, sem želela, da ima Willa brata ali sestro. Želela sem, da imata drug drugega. Tako zabavni sta, popolno punčkasti dekleti in absolutni sončni žarki v mojem življenju."

Sophie in Joe nista več skupaj, pevec je namreč septembra vložil zahtevo za ločitev. V pravnem sistemu sta se borila za skrbništvo nad njunima hčerkama, Sophie pa se je soočala s trditvami, da je bila "slaba mama". Obtožena je bila, da naj bi občasno hodila ven in uživala, ona pa je to zanikala in zatrdila, da so njuni otroci zanjo na prvem mestu. Marca je igralka, ki trenutno hodi s Peregrineom Pearsonom, zahtevala ponovno aktivacijo ločitvenega postopka, potem ko je januarja potekel njun dogovor o začasnem skrbništvu.

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Podlupo
17. 05. 2024 19.08
+1
Enkrat tak, drugič spet drugače
Anion6anion
17. 05. 2024 17.18
+1
Kako odtujena? Kako sta pa otroka naredila , virtualno?
Beuelin
17. 05. 2024 14.14
+4
Ful dobro, ko otrok tale stvari prebere.
Amor Fati
17. 05. 2024 12.33
+4
Sem prebral, da je gospodu prekipelo, ko je izvedel za njeno kratko ljubezensko avanturo s priznanim fotografom. Daleč od tega, da je on nek svetnik, ampak daleč je tudi to, da je ona neka svetnica.