Tuja scena

Soproga Brucea Willisa s prošnjo paparacem: Dajte mu prostor

Los Angeles, 07. 03. 2023 11.10 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V duhu izobraževanja o demenci, za katero trpi njen soprog Bruce Willis, je Emma Heming Willis paparace prosila, naj z njim ravnajo na vljuden način. "Vem, da je to vaše delo, a prosila bi vas, da se mu na ulici ne približujete in nanj ne vzklikate," je dejala v videoposnetku, ki ga je objavila na Instagramu.

Emma Heming Willis, soproga Brucea Willisa, je na družbeno omrežje Instagram objavila videoposnetek, v katerem je nagovorila fotografe in ljudi, ki njenega soproga na ulicah snemajo in pri tem ogovarjajo. V duhu izobraževanja o demenci, za katero trpi njen soprog, je javnost in predvsem paparace prosila, naj se njenemu soprogu ne približujejo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Vem, da je to vaše delo, a prosila bi vas, da se mu na ulici ne približujete in nanj ne vzklikate. Dajte mu prostor in dovolite naši družini oziroma komurkoli je v tistem trenutku z njim, da ga s točke A na točko B pospremimo kar se da varno." Ob tem je posameznike, ki imajo izkušnje z bolniki z demenco, prosila, naj z njo delijo nasvete o varnem vstopu v svet s človekom, ki se sooča s takšno boleznijo.

Heming Willisova je sicer že pred dnevi na družbenem omrežju sporočila, da sodeluje s specialistko, ki jo uči, kako negovati ljudi z demenco. Spomnimo, družina hollywoodskega zvezdnika je februarja potrdila, da se je njegove stanje poslabšalo – zdravniki so mu diagnosticirali frontotemporalno demenco, za katero zdravila danes še ne obstajajo.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

sinaya
07. 03. 2023 14.50
+5
Osebe z demenco je treba obravnavat drugače,umirjeno in potrpežljivo saj ne zmorejo sledit več stvarem kot so takrat ,ko so bili še zdravi .Svojci se sami težko soočajo z naravo te bolezni ,saj jim je bližnji nekoč zdrava oseba spremenila celotno osebnost .
Ariaxx
07. 03. 2023 13.53
+1
“…nanj ne vzklikate…”??? Ajaj, slovenscina, slovenscina…
Blue Dream
07. 03. 2023 12.43
+0
_Heisenberg_
07. 03. 2023 12.43
+2
Denar ne pozna zasebnosti.
zmerni pesimist
07. 03. 2023 12.27
+8
Da jih ni sram paparaci aja vse za denar