14°C

Sorodnica Meghan Markle: Z Meghan ne bom nikoli več govorila

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
K. Z. /
KOMENTARJI
32
Ena izmed sorodnic Meghan Markle je dejala, da ne pričakuje ponovnega srečanja z vojvodinjo. Meni tudi, da Meghan nikoli v življenju ne bo več spregovorila s svojimi sorodniki. Sorodnica, ki je želela ostati anonimna, je v intervjuju dejala, da je 39-letna Marklova, odkar je poročena, razvila prepričanje, da je pomembnejša od ostalih članov družine.

Sorodnica Meghan Markle je v nekem intervjuju spregovorila o tem, da se vojvodinja, odkar je poročena v britansko kraljevo družino, do sorodnikov obnaša vzvišeno. Članica kraljeve družine je postala leta 2018, ko se je poročila s princem Harryjem.

Meghan in Harry
Meghan in HarryFOTO: Profimedia

"Očitno smo v različnih družbenih razredih in nikoli ne bomo več spregovorili," je dejala Meghanina sorodnica. Marklova in princ Harry sta pred dnevi javnosti povedala, da sta drugič postala starša, saj sta dobila deklico Lilibet 'Lili' Diano. Pred letom sta oznanila, da se umikata iz kraljeve družine, takrat sta se preselila v Kalifornijo, kjer živita v 11,5 milijona vredni vili, ki stoji na posestvu Montecito.  

Sorodnica je v intervjuju dejala tudi, da družina nima nobenega namena vzpostavljati odnosa z Meghan, ker tudi ona ne želi imeti stikov z njimi. "Tudi jaz imam svojo družino, v kateri se imamo zelo radi. Z drugimi besedami, ni mi mar zanjo," je še povedala neimenovana sorodnica.

PREBERI ŠE
Meghan Markle in princ Harry dobila drugega otroka

Razmerja v družini Meghan Markle so bila v preteklosti dobro dokumentirana, saj so tako sorodniki kot vojvodinja veliko umazanega perila prali v medijih. Posebej težaven odnos ima vojvodinja s svojim očetom, Thomasom Marklom, ki je v raznih medijih že večkrat spregovoril o svoji hčeri, čeprav z njo ni govoril že od njene poroke pred tremi leti.

O svoji polsestri je v medijih spregovorila tudi Samantha Markle, ki o Meghan prav tako ni povedala nič lepega. A Marklova ni edina, ki ima težave s sorodniki, tudi Harry je v zadnjem letu dvignil veliko prahu, ko sta se z ženo odločila, da ne bosta več opravljala kraljevih dolžnosti, v marčevskem intervjuju z Oprah pa sta kraljevo družino obtožila celo rasizma.

Na VOYO si lahko ogledate kar nekaj dokumentarnih filmov o britanski kraljevi družini, tudi o Meghan in Harryju.

Kljub slabim družinskim odnosom pa Meghanina sorodnica vojvodinji želi vse najboljše ob rojstvu hčerke. "Vesela sem zanje. Ko ustvariš svojo družino, je to največja nagrada za človeka. Želim jim samo vse najboljše," je še dejala neimenovana sorodnica. 

Koronavirus pasica nova