11°C

Spearsova spregovorila o dokumentarnem filmu o sebi: Jokala sem dva tedna

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
P.Z. /
KOMENTARJI
6
Nekdanja pop princeska je končno prekinila medijski molk in spregovorila o dokumentarnem filmu, ki prikazuje njeno pot do slave in večen boj z ameriškimi mediji ter očetom, ki se je z njeno bolečino okoristil. ''Jokala sem dva tedna ... občasno jočem tudi sedaj!'' je zapisala zlomljena zvezdnica.

Britney Spears se je odločila spregovoriti o tem, kako se je počutila, ko si je ogledala delce dokumentarnega filma z naslovom Framing Britney Spears. Pretresljiv prikaz njene kariere je odprl vrata v svet nenehnega medijskega nadlegovanja pevke, ki je po mentalnem zlomu prešla v skrbništvo očeta, ki odloča o vseh segmentih njenega življenja, vključno s financami ter zdravstveno oskrbo.

Britney Spears je končno povedala, kaj si misli o odmevnem dokumentarnem filmu o njenem življenju.
Britney Spears je končno povedala, kaj si misli o odmevnem dokumentarnem filmu o njenem življenju.FOTO: Profimedia

Pevka je prekinila medijski molk in dejala, da je bila ob ogledu filma "osramočena" ter v solzah zaradi načina, na katerega je bila prikazana. "Dokumentarnega filma si v celoti nisem ogledala. Videla sem le delčke, zaradi načina, na katerega so me prikazali, sem se počutila osramočeno," je zapisala na omrežju Instagram in dodala:"Jokala sem dva tedna ... občasno jočem tudi sedaj."

39-letnica, ki oboževalcem na družbenih omrežjih pogosto ponudi posnetke, na katerih pleše na različne zvrsti glasbe, je ob zapisu tokrat objavila video, na katerem se giblje ob hitu zasedbe Aerosmith, in ob tem dodala, da je to nekaj, kar ji je pomagalo, da se počuti "divje in človeško ter živo." Ob tem je strnila še nekaj besed, ki se dotikajo vsebine dokumentarca:"Moje življenje je bilo vedno predmet opazovanja, vse življenje so me obsojali. Bila sem popolnoma razgaljena ob tem, ko sem nastopala pred ljudmi."

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Svoj zapis je sklenila z naslednjimi besedami: "Potrebne je mnogo moči, da vesolju zaupaš svojo resnično ranljivost, vedno so me obsojali, žalili, me spravljali v zadrego ... pa sem še vedno tukaj. Vsakodnevni ples mi prinaša veselje. Tukaj nisem zato, da bi bila popolna ... popolnost je dolgočasna. Tukaj sem, da naprej prenašam dobroto."

Koronavirus pasica nova