20°C

Srednji brat skupine Hanson pričakuje sedmega otroka

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
K.D. /
KOMENTARJI
1
Se spomnite simpatičnih bratov Hanson, ki so leta 1997 svetovne radijske valove osvajali s pop uspešnico MMMbop? Taylor, srednji brat od treh pevcev, bo znova očka. Z ženo pričakujeta že sedmega otroka.

Isaac, Taylor in Zac Hanson
Isaac, Taylor in Zac HansonFOTO: AP

Družina Hanson se bo povečala za novega člana. Taylor Hanson, srednji brat skupine Hanson, z ženo Nataliepričakuje že sedmega otroka. 37-letnik je veselo novico delil na svojem Instagramovem profilu."Najboljša verzija nepričakovanega. Številka sedem prihaja decembra," je oče šestih otrok zapisal ob fotografiji z ženo. Drugih podrobnosti o nosečnosti še ni.  

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Veselo novico sta delila manj kot dve leti po tem, ko sta dobila sinaClauda Indiana Emmanuela. Sta tudi ponosna starša 17-letne Jordan Ezre, 15-letne Penelope Anne, 14-letnega Riverja Samuela, 11-letnega  Vigga Moriaha, sedemletnega Willa Jana.  

Taylor je vajen velike družine, saj je tudi sam odraščal v družini s sedmimi otroki. Tudi Taylorjev starejši brat Isaac ima tri otroke, mlajši brat Zac ima štiri otroke, manj znani brat Mac pa bo v naslednjih mesecih dobil prvega otroka.

Pred tremi leti je Taylor v intervjuju za revijo Today povedal, da so nekateri otroci že podedovali ljubezen do glasbe in da se učijo različnih inštrumentov. "Zagotovo je nekaj glasbenega in umetniškega v genih naših otrok," je še dodal Zac, "bomo videli, kako se bo vse skupaj razvilo."

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke