TUJA SCENA

Zakonca Stallone brez predporočne pogodbe, kako razdeliti 400 milijonov premoženja?

Los Angeles, 23.09.2022, 11:38 | Posodobljeno pred 3 urami

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Sylvester Stallone in Jennifer Flavin pred poroko, ki se je zgodila leta 1997, nista podpisala predporočne pogodbe. Tako se ob njuni ločitvi, katere pobudnica je 54-letnica, poraja vprašanje, kaj se bo zgodilo s 400 milijoni evrov igralčevega premoženja.

Jennifer Flavin je prošnjo za ločitev od Sylvestra Stallona podala ob koncu avgusta. Vse od trenutka, ko je nekdanji par javnost seznanil z informacijo o razhodu, pa so se pričela namigovanja na končno delitev premoženja, ki je rezultat igralčeve uspešne kariere. Zvezdnik naj bi bil po nekaterih ocenah težak kar 400 milijonov. Usoda teh pa zaenkrat ni jasna.  

Sylvester Stallone in Jennifer Flavin
Sylvester Stallone in Jennifer FlavinFOTO: AP

Flavinova in Stallone ob poroki leta 1997 nista podpisala predporočne pogodbe. Postopek ločitve se sedaj odvija po prvotnih načrtih, informacije o pogajanjih glede delitve premoženja pa ostajajo javnosti prikrite.  

PREBERI ŠE
Sylvester Stallone kljub novici o ločitvi objavil fotografije z ženo

''Obe strani se strinjata, da je za oba najbolje, predvsem pa je to najboljša rešitev za družino, da vsa vprašanja, vezana na premoženje in na samo razvezo zakonske skupnosti, rešita na dostojen, prijateljski način, ki ostane stvar njunega zasebnega dogovora in se izvede izvensodno,'' navajajo dokumenti, ki jih je pridobil ameriški Page Six.  

PREBERI ŠE
Stallone zanikal namerno zapravljanje skupnega premoženja

54-letnica, ki je ustanoviteljica znamke Serious Skincare, naj bi že zahtevala, da se premoženje, ki sta ga pridobila v času zakona, pravično razdeli. Obenem je izrazila željo po odškodnini, ki ji bo pomagala prebroditi težke trenutke, ta pa bi morala biti večja od tiste, ki bo pripadla nekdanjemu soprogu. Flavinova je svojega zvezdniškega moža obtožila tudi, da namerno zapravlja njun skupni denar, njegov odvetnik pa je njene trditve zanikal.

Namizna aplikacija Internet Explorer odhaja v pokoj

Zagotovite si nemoten vstop v svet aktualnih novic in jo nadomestite z najnovejšo verzijo Chromea, Firefoxa, Safarija ali Microsoft Edgea.