Tuja scena

Stephen in Ayesha Curry sta se razveselila četrtega otroka

Los Angeles, 27. 05. 2024 11.42 | Posodobljeno pred 18 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Družina košarkarja Stephena Curryja se je povečala za še enega člana. Njihovi družini se je nekoliko prej, kot so napovedali zdravniki, pridružil deček, ki sta mu ponosna starša izbrala ime Caius Chai. Novico, da so po novem šestčlanska družina, sta starša sporočila na Instagramu, kjer sta z objavo fotografije in pripisom razkrila, da se je deček rodil že 11. maja, a so rojstvo vse do nedavnega ohranili kot skrivnost.

Stephen in Ayesha Curry sta se razveselila svojega že četrtega skupnega otroka. "Naš srčkan dojenček se je odločil za zgodnji prihod! Odlično mu gre in končno smo se nastanili doma kot šestčlanska družina! Tako hvaležni," je na Instagramu zapisal košarkar in objavil črno-belo fotografijo majhne otroške rokice.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Deček, ki sta mu starša izbrala ime Caius Chai, se je rodil prej, kot so predvidevali zdravniki, in očitno je bil tudi to razlog, da sta starša novico, da se jim je pridružil nov družinski član, pol meseca zadržala zase. Iz opisa ob fotografiji je namreč jasno, da se je malček rodil že 11. maja, a je družina do nedavnega skrbno varovala to skrivnost.  

Kot je pred kratkim za Associated Press povedal zvezdnik lige NBA, sta skušala rojstvo otroka načrtovati okoli njegovega debija na olimpijskih igrah v Parizu. Več kot očitno je torej, da ju je prihod novorojenčka presenetil, neučakanemu malčku pa se je očitno tako mudilo na svet, da se je rodil že v začetku maja. Letošnja poletna olimpijada se sicer začne konec julija, za Stephena pa bo to prva udeležba z reprezentanco ZDA na olimpijskih igrah.  

Košarkar z ženo in 11-letno Riley Elizabeth, osemletno Ryan Carsonon in petletnim Canonom W. Jackom
Košarkar z ženo in 11-letno Riley Elizabeth, osemletno Ryan Carsonon in petletnim Canonom W. Jackom FOTO: Profimedia

36-letnik in leto dni mlajša podjetnica, ki sta starša 11-letne Riley Elizabeth, osemletne Ryan Carsonon in petletnega Canona W. Jacka, sta novico o nosečnosti marca sporočila s fotografijami, ki jih je objavila revija Sweet July Magazine, na njih pa je pokazala tudi nosečniški trebušček. Kot je povedala v intervjuju, sprva naraščaja nista načrtovala, nato pa sta nekega dne začutila, da v družini Curry še nekdo manjka.  

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

flojdi
27. 05. 2024 15.51
+1
Ana desetnica
27. 05. 2024 12.24
-1
Čestitam! Vso srečo staršem in otroku!