Tuja scena

Stevie Wonder: Po presaditvi ledvic se počutim trideset let mlajši

Los Angeles, 14. 10. 2020 20.43 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Legendarni ameriški glasbenik je na lanski turneji oboževalcem sporočil, da bo že v kratkem potreboval zahtevno operacijo ledvic. Zaskrbljene podpornike pa je skoraj leto po prestanem posegu obvestil, da se počuti odlično. Svojo formo trenutno ocenjuje tako dobro, da se po okrevanju počuti kar tri desetletja mlajši.

''Srečen sem, da sem dobil nove ledvice, do presaditve je prišlo 6. decembra 2019, počutim pa se odlično. Tudi moj glas je super,'' je Stevie Wonder povedal na spletni konferenci, ki jo je pripravil za medije ter dodal: ''Hčeri Aishi sem rekel: 'Pet let mlajši sem od tebe, boš videla. Pomladil se bom iz svojih 70 na 40 let. Resnično odlično se počutim.'' Javnosti je novico o tem, da bo potreboval operativni poseg, sporočil leta 2019, na enem od londonskih koncertov takratne turneje.

Stevie Wonder pravi, da se počuti mladostno, po prestani operaciji zase pravi, da jih šteje zgolj štirideset.
Stevie Wonder pravi, da se počuti mladostno, po prestani operaciji zase pravi, da jih šteje zgolj štirideset. FOTO: Profimedia

Ker so se v javnosti pojavila namigovanja, da naj bi se legendarni glasbenik nekoliko slabše počutil, se je dotaknil tudi te teme: ''Za vse ljudi, ki so nasedli tem govoricam, da se počutim tako in tako, počakajte na mojo uradno izjavo. Ne želite imeti napačnih informacij. Sem živ in počutim se dobro in se veselim prihodnosti.''

Priljubljeni pevec je novinarsko konferenco sklical zaradi najave kar dveh novih pesmi. Can’t Put It in The Hands of Fate in Where Is Our Love Song, ki ju bo izdal pod okriljem svoje glasbene založbe So What’s The Fuss. Ves dobiček, ki ga bo pridelala pesem Where is Our Love Song bo pevec namenil dobrodelni organizaciji Feeding America. ''Tukaj začenjamo. To, da v teh časih ne bo stradajočih ljudi, je zame izrednega pomena. Zavezan sem temu, da o tem ne le govorim, temveč nekaj tudi storim. Izkoristimo glasbo, da na svetu nekaj spremenimo,'' je še povedal.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Wonder se preprojen počuti tudi zaradi pričetka delovanja pod novo, lastno založbo, na to pa gleda kot na svež začetek. Vseeno pa bo založba spadala pod isto matično založbo Universal Music Group. 

Pasica koronavirus oktober

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.