Tuja scena

Sydney Sweeney dopustuje v Mehiki: ples na obali, kajtanje in dobre prsi

Mehika, 24. 04. 2024 12.57 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Sydney Sweeney si je vzela nekaj prostih dni in odpotovala v Mehiko. Trenutno ena najbolj priljubljenih igralk pa dopusta ni izkoristila zgolj za poležavanje na plaži, temveč se je odločila, da ga bo preživela aktivno. Kaj vse lahko počneš v Mehiki, česa se je lotila sama in kako uživa na dopustu, je seveda ujela v objektiv in utrinke delila z oboževalci na družbenih omrežjih.

Sydney Sweeney je trenutno ena najbolj priljubljenih, posledično tudi najbolj zaposlenih igralk, zato si je po številnih premierah v preteklih mesecih vzela nekaj prostih dni in odpotovala v Mehiko. Zvezdnica pa tam ni le poležavala na plaži, saj si je želela omenjeno destinacijo izkoristiti na najboljši možen način. Vse, kar počne na počitnicah, zato tudi redno dokumentira in deli s svojimi oboževalci.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Zadnjih nekaj objav, s katerimi je razveselila svoje sledilce, vključuje galerije fotografij njenih pustolovščin. Sprva se je preizkusila v kajtanju. Delila je fotografije iz čolna, nekaj vragolij na vodnem skuterju in poskus kajtanja, ki pa se je žal izjalovil. Kasneje ji je očitno uspelo, saj ji gre na enem od posnetkov, ki so ga posneli njeni prijatelji, prav dobro. "Žal nisem mogla priti, imela sem sestanek odbora," je v šaljivem tonu zapisala ob galerijo.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Dan kasneje je zvezdnica objavila še nekaj morskih spominov, in sicer, kako v čolnu pozira s psom, posnetek plesa na obali ob sončnem zahodu, nekaj skupinskih fotografij in zabavnih utrinkov s prijatelji. "Dobri časi in črte od sonca," je zapisala ob galerijo, v kateri se je skrivala tudi objava, s katero je še posebej poskrbela za pozornost javnosti. "Oprostite, ker imam dobre prsi," se je glasil napis na njeni majici. Večina njenih oboževalcev se s temi besedami zagotovo strinja, igralka pa je na svoje obline očitno več kot ponosna.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Še ena galerija fotografij iz njenega potovanja je spet nekoliko bolj v provokativnem slogu. Sydney na njej pozira v jeepu, oblečena pa je v zgornji del kopalk, jeans jakno in kratke jeans hlače. Še posebej je zabavna prva fotografija, na kateri praktično visi iz avta navzdol. "Visim na Havajih," je zapisala ob tem in tako kot z mnogimi objavami prej spet požela navdušenje oboževalcev.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

26-letnica je dan, preden je delila fotografije s potovanj, sledilce razveselila s poziranjem v  piratski opravi. Po fotografijah sodeč, se je udeležila tematske zabave, pozirala kot gusarka na ladji in pela na karaokah. Oboževalci so bili nad njeno objavo navdušeni in so v komentarjih takoj namignili na to, da bi bila primerna za nov film Pirati s Karibov.  

Ali je bila objava namig za oboževalce ali zgolj zabaven utrinek, še ni jasno, je pa zvezdnica v zadnjem času s svojimi igralskimi podvigi sprožila zanimivo razpravo v javnosti. Ena od priznanih hollywoodskih producentk jo je namreč obtožila, da ni simpatična in da ne zna igrati ter da ne razume navdušenja množic nad njo. Zvezdnica filma Samo ne ti in Madame Web pa se je na njene besed odzvala veliko bolj sofisticirano in dejala, da so komentarji Carol Baum zgolj žalostni in sramotni.  

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

brezveze13
24. 04. 2024 18.37
+6
bolano pokažeš malo gole kože , pa si že zvezdnik, moja vsako noč spi poleg mene popolnoma gola pa je še vedno gospodinja, kar te zvezdnice nikoli ne bodo druga kot za v posteljo ali uličarko
Sixten Malmerfelt
24. 04. 2024 18.35
-1
kje ma mustlne?
anabanana
24. 04. 2024 17.47
-3
Paparaci v akciji
anabanana
24. 04. 2024 17.39
+10
Pa ka si nor, to pa je novica, 😵kako pa kaj zdravstvo🤐
Sixten Malmerfelt
24. 04. 2024 18.35
+4
še vedno štrajkajo fidešovci, ostali zdravniki delajo!
bububu123
24. 04. 2024 16.25
-3
ko sama ve da je dobra za polezat
Malo_sutra
24. 04. 2024 14.59
-1
Spremna je tamala, sm reku ze zadnjic
Un71
24. 04. 2024 14.31
+5
Dobre prsi... Feministke... NVO-ji Aufbix :)
Mr Nobady
24. 04. 2024 13.41
+9
dobre prsi za naslov, kaj ste res tak pohotni?
Bofur
24. 04. 2024 13.37
+13
hm, ne razumem naslova "kajtanje in dobre prsi ... " ?
Slash
24. 04. 2024 13.28
+0
Uf tole pa je bunga bunga, pa tabelga! Kr zavidam.
Amor Fati
24. 04. 2024 13.27
+8
Malce preveč se nosi za svoja leta. Če je pa najbolj iskana roba, pa vsi vemo, da to pomeni, da je pripravljena dati noge narazen za vlogo.
bohinj je zakon
24. 04. 2024 13.15
+11
Slikce sem pogledal. .........Osebo pa ne poznam.