Tuja scena

Sydney Sweeney: Nikoli nisem poskusila kave in potrebujem samo dve uri spanca

Los Angeles, 27. 03. 2024 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Igralka Sydney Sweeney je v novem intervjuju razkrila vse o svoji prehrani, telovadbi in lepotnih skrivnostih, nekatere njene trditve pa bi oboževalce lahko presenetile. 26-letnica, ki igra v novi romantični komediji Samo ne ti, je za Wall Street Journal razkrila, da nikoli ne pije kave in da menda lahko funkcionira z le dvema urama spanca.

Sydney Sweeney, ki igra v novi grozljivki z naslovom Immaculate, je presenetila s priznanjem, da ne pije kave, brez težav pa dan preživi tudi s samo dvema urama spanca. "Ponoči spim, kolikor ur lahko, vendar sem znana po tem, da lahko res malo spim tudi po več dni hkrati," je povedala v intervjuju za Wall Street Journal.

Sydney Sweeney lahko preživi dan brez pitja kave in z le dvema urama spanca in normalno funkcionira.
Sydney Sweeney lahko preživi dan brez pitja kave in z le dvema urama spanca in normalno funkcionira. FOTO: AP

Ko so jo vprašali o njeni rutini glede zajtrka, je povedala: "Nikoli nisem poskusila kave. Pijem samo vodo. Za zajtrk imam rada skledo jagodičevja. Mogoče nekaj granole, slanine, rogljičkov, ampak vedno posežem po jagodičevju." V intervjuju je Sweeneyjeva povedala, da ji je všeč visoko intenzivna vadba za celotno telo in da se običajno vsako jutro zbudi ob 7.30.

Zvezdnica je spregovorila še o svojem hobiju in ljubezni do starih avtomobilov ter prenovi njenega avtomobila: "Imam avto, ki ga bom zažgala. Nočem še pokvariti presenečenja, ker ko ga bom, bom to objavila na svojem TikToku. Imam ga pa že nekaj časa."

Sweeneyjeva igra v novem filmu, ki pripoveduje zgodbo o redovnicah z naslovom Immaculate. Upodablja nuno, ki zanosi kot devica Marija. "Na brezmadežno spočetje je mogoče gledati v luči nedavnih zakonov o avtonomiji žensk nad njihovimi telesi in kako je bila vera uporabljena in zlorabljena za opravičevanje odvzema človekovih pravic v zvezi s tem," pa je med drugim v recenziji filma zapisal novinar Rolling Stona David Fear.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Amor Fati
27. 03. 2024 09.59
+1
Ta se bo tud dol dajala za vloge. Vidi se ji, da je pripravljena narediti marsikaj.
veneti
27. 03. 2024 09.58
+0
heheh ne uporabljam kofein samo kokain hehehehe
JOSEPH HAYDN
27. 03. 2024 08.28
+5
Kvasenje neumnosti, sicer pa gre za podpovprečno igralko, ki igra v takšnih ceninh komedijah in to je njen domet. Pa še to vsi vemo, da ne zaradi igralski sposobnosti
veneti
27. 03. 2024 09.59
+1
orhideja79
27. 03. 2024 08.07
+5
Dve uri spanca in koliko kokaina??? Sprašujem za prijateljico