TUJA SCENA

Telo Aarona Carterja upepelili, družina še ni izbrala kraja pokopa

Los Angeles, 18.11.2022, 11:01 | Posodobljeno pred 33 minutami

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Pevca Aarona Carterja so v začetku meseca novembra našli mrtvega v kopalni kadi v njegovi hiši v Kaliforniji. Kot dokazuje mrliški list, so se njegovi svojci odločili za upepelitev njegovega telesa. Družina še ni določila kraja, kjer bodo njegov pepel pokopali, zato naj bi žaro prevzela njegova sestra dvojčica.

Telo pevca Aarona Carterja so upepelili, dokazuje mrliški list pokojnega zvezdnika, žaro s pepelom pa je prevzela njegova sestra dvojčica Angel Carter, dokler se družina ne odloči, kje ga bodo pokopali. Mlajši brat Nicka Carterja je umrl 5. novembra, star 34 let. Uradni vzrok smrti za zdaj še ni znan, saj so morali v analizo poslati nekaj dodatnih vzorcev, ki bodo razkrili, kaj natančno se je zgodilo.

Aaron Carter
Aaron CarterFOTO: Profimedia

Glasbenik naj bi bil po besedah njegove menedžerke Taylor Helgeson pred smrtjo optimistično razpoložen, govoril pa je celo o ustvarjanju nove glasbe. Kot je navedeno na mrliškem listu, je pristojne o sinovi smrti obvestila njegova mati Jane Carter. Pozneje pa sta se mu v objavah na družbenih omrežjih poklonila tudi njegova sestra dvojčica in starejši brat Nick, sicer član skupine Backstreet Boys.

PREBERI ŠE
Umrl pop pevec iz devetdesetih Aaron Carter

Aaron z nobenim izmed sorojencev ni bil v najboljših odnosih, v preteklosti pa se je soočal s težavami z duševnim zdravjem in odvisnostmi. Z zaročenko Melanie sta prav tako imela nekaj težav v razmerju, pred 11 meseci pa sta se razveselila prvega sina, ki sta ga poimenovala Prince.

 

Namizna aplikacija Internet Explorer odhaja v pokoj

Zagotovite si nemoten vstop v svet aktualnih novic in jo nadomestite z najnovejšo verzijo Chromea, Firefoxa, Safarija ali Microsoft Edgea.