Tuja scena

Thomas Markle: Oprah Winfrey izkorišča Harryja in Meghan

Los Angeles, 14. 06. 2021 13.31 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Oče vojvodinje Meghan Markle se je znova pojavil v medijih. Za oddajo '60 Minutes Australia' je spregovoril o svoji hčeri, hkrati pa obtožil zvezdnico pogovornih oddaj, Oprah Winfrey, da je izkoristila Harryja in Meghan za samopromocijo svojih novih oddaj. Meghan in Thomas Markle naj že nekaj časa ne bi imela stikov, saj od kraljeve poroke nista v dobrih odnosih.

Thomas Markle se je znova izpostavil v medijih. Tokrat je presenetil z novo škandalozno mislijo, saj meni, da je Oprah njegovo hčer in njenega moža izkoristila, ko sta v marčevskem intervjuju spregovorila o kraljevi družini in Meghaninem notranjem boju. Markle meni, da sta zet in hči ranljiva, Oprah pa Harryja še naprej izkorišča, saj je ta v izpovedni oddaji spregovoril tudi o svojem mentalnem zdravju, priznal pa je tudi zlorabo alkohola in drog v mladih letih.

Thomas Markle
Thomas Markle FOTO: Profimedia

"Oprah Winfrey se po mojem mnenju igra s Harryjem in Meghan. Mislim, da ju samo izkorišča, da si gradi socialno mrežo in dela dobro reklamo za svoje nove oddaje. Menim tudi, da je izkoristila zelo oslabelega moža in ga pripravila, da je govoril o stvareh, ki jih ne bi smel govoriti po televiziji," je dejal Markle.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

V marčevskem intervjuju z Oprah sta Megahan in princ Harry spregovorila o življenju v kraljevi družini, med drugim pa sta družino obtožila rasizma in ignoriranja Meghaninega klica na pomoč, ko je ta celo razmišljala o samomoru, preden sta izstopila iz monarhije in se odpovedala kraljevim dolžnostim.  

Harry je po tem še enkrat spregovoril v javnem pogovoru s kraljico pogovornih oddaj, o svojih osebnih bojih, ki jih je doživljal po smeri njegove matere, princese Diane leta 1997. "Takrat sem pil alkohol, jemal droge, počel sem stvari, zaradi katerih sem mislil, da se bom boljše počutil," je v pogovoru dejal 36-letni princ Harry.

Da sta Meghan in njen oče Thomas v slabih odnosih ni nobena skrivnost. Oče vojvodinje je namreč v preteklosti medijem že prodal hčerine fotografije tik pred njeno poroko s princem, medijem pa je posredoval tudi hčerino zelo osebno pismo. Škandali so pripeljali do tega, da Thomas hčere na koncu ni pospremil do oltarja, njuni odnosi pa so se zelo ohladili.

Od takrat je vojvodinjin oče večkrat pristopil do medijev in pristal na naslovnicah s kontroverznimi izjavami. Priznal je tudi zlorabo kokaina, svojo hčer pa je obtožil tudi, da je razbila kraljevo družino. O svojem odnosu z očetom je javno spregovorila tudi Maghan, ki pa je po poroki z britanskim monarhom z večino sorodnikov prekinila stike.

Koronavirus pasica nova

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Bibi Grozni
15. 06. 2021 19.53
+5
Staremu je zmanjkalo denarja in je za dobro plačilo pripravljen povedati, kar mu kdo naroči. Žalostno kakšne starše imajo nekateri.
mijam75
14. 06. 2021 15.10
-6
Ja, stari rad kaj pove, pa vseeno je bolj pri sebi, kot njegov zet. Harry ima rad pozornost, vendar se ni mogel izpostavljati, ker ima kraljica politiko "nič se ne pritožuj - nič ne pojasnjuj". Zdaj mu je Oprah končno dala občutek, da se vesolje vrti okrog njega, on pa je javno razgalil najbolj intimne stvari o sebi, čeprav bi že lahko vedel, da to ne prinese nič dobrega. Oprah je izkoristila njegovo ranljivost in občutek nemoči, ker od družine ni dobil tega, kar je zahteval, podobno kot je Matin Bashir manipuliral z Diano, da mu je v intervjuju razkrila več, kot je želela. Diani je bilo po intervjuju žal, imela je stisko, Harry bi se lahko kaj naučil iz tega.
Pimplc
14. 06. 2021 14.42
-6
kje je tu problem... sama je vedla v kaj se spusca... kraljeva druzina. enostavno bi morala podpirat moža in se prilagodit zivljenju ter protokolom ki ji to narekujejo. z njenim uplivom je dovolj dobro uplivala na cloveka v dusevni stiski. dokler ni uvidla da je sla predalec
Hallberg
14. 06. 2021 14.21
+2
Nikoli ni imela koristi od tega zanemarjenca pa še zdaj ji dela sramoto in ji greni življenje. Pojavlja se vsepovsod, kjer mu plačajo, da pove karkoli o hčeri.
Aijn Prenn
14. 06. 2021 14.22
+3
Aijn Prenn
14. 06. 2021 14.17
+4
A mi lahko kdo razloži kako lahko pride potomka tako razštelanga fotra za tamlado na britanski dvor??
Bibi Grozni
15. 06. 2021 19.51
+4
Fotra si na žalost nihče ne more izbrati!
Militos
14. 06. 2021 14.14
+4
Rožice so zacvetele
14. 06. 2021 13.54
-4
Pa kaj bi rad ta model?
Aijn Prenn
14. 06. 2021 14.17
+1
afnguncar
14. 06. 2021 13.48
-3
Meghan naj že enkrat toži tega debilčka, da mu z visoko odškodnino zapre nesramno, škodoželjno gofljo !!!