Tuja scena

Tom Brady po upokojitvi več časa namenja svojim trem otrokom

Miami, 28. 03. 2023 18.56 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Če se je Tom Brady tokrat dokončno upokojil, se verjetno še sam ni povsem odločil, zagotovo pa se je odločil, da bo čim več kakovostnega časa preživel s svojimi otroki. Skupaj z nogometaševima prijateljema so se namreč odpravili na plažo, kjer so uživali v igranju ragbija na mivki, deskanju na vodi, vodnih skuterjih in se preprosto zabavali. 45-letni zvezdnik, ki se je oktobra 2022 uradno ločil od manekenke Gisele Bundchen, je utrinke delil s svojimi sledilci na Instagramu.

Tom Brady je že večkrat napovedal svojo športno upokojitev, a se je vedno znova premislil. Ko je v začetku tega leta napovedal, da bo zaključil kariero profesionalnega nogometaša ameriškega nogometa, mnogi niso verjeli, da bo to res storil. Čeprav zvezdnik verjetno še sam ni prepričan, ali je njegova odločitev tokrat dokončna, je prepričan v to, da mora več kakovostnega časa preživeti s svojimi otroki.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

46-letnik, ki je s svojimi odločitvami o upokojitvi in ponovnem vračanju k nogometu razjezil nekdanjo ženo Gisele Bundchen, je s svojimi tremi otroki in prijatelji preživel zabaven dan na plaži. 15-letni Jack, 13-letni Benjamin in 10-letna Vivian so uživali v igri ameriškega nogometa na mivki, se vozili z vodnimi skuterji, deskali na vodi, se kopali v bazenu in uživali v ostalih vodnih radostih. Ponosni očka je fotografije njihovega zabavnega dne objavil na svojem Instagramu, poleg pa pripisal: "Dan na plaži s posadko." Pri zabavnih aktivnostih sta se nekdanjemu nogometašu pridružila tudi prijatelja Rob Gronkowski in Julian Edelman.  

S prijatelji so si privoščili tudi vožnjo s čolnom.
S prijatelji so si privoščili tudi vožnjo s čolnom. FOTO: Instagram story

Dan na plaži so si privoščili le nekaj dni po zabavi, ki jo je pretekli konec tedna na Bahamih gostil njegov kolega Jeff Soffer. Čeprav so milijarderja v začetku tega leta povezovali s Tomovo nekdanjo ženo Gisele, je ta kakršno koli romantično povezavo s poslovnežem ostro zanikala. "Na noben način nimam nobenega odnosa z njim. On je Tomov prijatelj in ne moj," je povedala za Vanitiy Fair. Brady govoric sicer ni komentiral, a je objavil skrivnosten citat na svojem Instagram Storyju, v katerem je govoril o izdaji in lažnih prijateljev. Kljub temu je zvezdnik pred kratkim priznal, da se je tudi sam vrnil k zmenkom in da je pripravljen na novo ljubezen.  

Nekdanja zakonca Tom in Gisele, ki sta starša Benjamina in Vivian, sta se lani ločila po 13 letih zakona. Prav nogometaševo neodločno vedenje v zvezi z upokojitvijo je bilo krivo, da je 42-letni manekenki prekipelo, saj je bila ves čas ona tista, ki je skrbela za otroke. Obenem sta priznala, da sta se precej oddaljila, kar je bil še en razlog več za ločitev. Dogovorila sta se za deljeno skrbništvo nad otroki. Tom ima z nekdanjo partnerico Bridget Moynahan, s katero se je ločil leta 2006, še sina Jacka.  

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Mansc
29. 03. 2023 09.48
Wow! Tom je bil en dan z otrokom na plaži! Ful sem vesel!