Tuja scena

Tori Spelling: Ne počutim se vredna ljubezni

Los Angeles, 02. 04. 2024 09.57 | Posodobljeno pred 20 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Po tem, ko je pred dnevi Tori Spelling naznanila, da je po devetih mesecih od razhoda vložila ločitvene papirje od Deana McDermotta, je tokrat spregovorila o svojem življenju v tem obdobju. Nekdanja igralka je v prvencu svojega podkasta prvič priznala svoja čustva v času razhoda. Svoje poslušalce je šokirala z izjavo, da se ne počuti vredna ljubezni.

Zakon Tori Spelling in voditelja Deana McDermotta se po 18 letih tudi uradno končuje. Zvezdnica serije Beverly Hills, 90210  je vložila ločitvene dokumente, v katerih je sodišče zaprosila za razveljavitev zakonske zveze z McDermottom, s katerim sta se razšla že pred devetimi meseci. "Ne počutim se vredna ljubezni," je priznala 50-letnica v svojem novem podkastu. "To je resnica. In to je nekaj, kar je samo v tebi, ni nekaj, kar sem želela ali poskušala ustvariti. Ti občutki se začnejo, ko si mlad."

Tori Spelling na podelitvi nagrad v Los Angelesu.
Tori Spelling na podelitvi nagrad v Los Angelesu. FOTO: Profimedia

Spellingova je dodala, da se je skozi leta izgubljala v samopodobi. To je nekaj, kar si želi spremeniti, vendar pravi, da ni tako enostavno, kot se sliši. "Vem, da lahko spremeniš katero koli točko v svojem življenju, ja, vsi to vedno pravijo. Toda to je težja naloga, kot se zavedamo," je še pojasnila. "Še posebej, če sam v to ne verjameš. Ljudje vam lahko govorijo, kako to narediti in je tudi prav, da vam to govorijo, toda če temu ne verjamete v svoji duši, v svojem bistvu, ne vem, kako lahko potem to zares spremenite."

Zvezdnica je v začetku epizode razkrila, da se kljub podpori, ki jo prejema med ločitvenim postopkom, še vedno počuti osamljeno. "Nikoli se nisem počutila bolj osamljeno. V sobi, polni prijateljev, se nikoli v 15 letih nisem počutila bolj osamljeno," je priznala.

Igralka se je dotaknila tudi svojega lika Donne v priljubljeni seriji 90210, kjer so ji ob boku zaigrali Jannie Garth, Shannen Doherty in Joe E. Tata. Povedala je, da se počuti, kot da ji je stereotipna blondinka, ki jo je igrala, sledila v njeno življenje izven kamere in jo še vedno obremenjuje. "Donna je bila lepa vrtoglava blondinka. In to je tisto, kar te zaznamuje. 'Oh ti si blondinka, ti si smešna, ti se hihitaš, oh, ti igraš to vlogo.' In to povežejo s tvojim zasebnim življenjem. Ja, res je, da sem imela blond lase, velike oči, ogromno zabave, odlično telo, pokazala sem trebuh in tako je bilo konec prizora." Zvezdnica je še zaključila: "To je tisto, za kar sem bila izklesana v življenju."

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Peni Stojanović
02. 04. 2024 13.52
+3
a licnice so naravni ali umetni botoks ?
ZDA teror
02. 04. 2024 11.50
+2
Ker je za na ulice, ji celo zavest to daje vedet
Amor Fati
02. 04. 2024 11.48
+2
Njen brat je edini, ki je normalen.
Malo_sutra
02. 04. 2024 11.42
+7
Vemo vse Tori, ni potrebno razlagat. Imaš kilometraže k taxi avto…
Verus Clavis
02. 04. 2024 10.26
+5
Obstajajo prav soecifične značilnost, obrazna mimika in celoten videz žensk, ki daje slutiti težavno osebnost. Drža ust recimo. Ne želim biti nesramen, prepričan sem, da bi Lombroso (poguglajte) danes precej dopolnil svojo teorijo.
Žabec
02. 04. 2024 11.33
+6
Hvala Verus za podučitev o obrazni mimiki, ampak to za Tori ne velja. Ženska je že v mladih letih veljala za grdo račko in šla že ničkolikokrat pod nož. Hčerka znanega holivudskega producenta, ki ji je šel njen neprivlačen obraz preveč do živega, od tod pa tudi njene težave. Žal se nikoli ni sprijaznila s svojo podobo.