Tuja scena

Tori Spelling skoraj leto po razhodu zahteva ločitev od moža

Los Angeles, 30. 03. 2024 14.59 | Posodobljeno pred 24 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Zakon igralke Tori Spelling in voditelja Deana McDermotta se po 18 letih tudi uradno končuje. Zvezdnica serije Beverly Hills, 90210 je vložila ločitvene dokumente, v katerih je sodišče zaprosila za razveljavitev zakonske zveze z McDermottom, s katerim sta se razšla že pred devetimi meseci. Kot je zapisala v dokumentih, ki jih je pridobil Page Six, je za konec zveze navedla 17. junij 2023, kot razlog za ločitev pa nepremostljive razlike.

Burna zveza med Tori Spelling in Deanom McDermottom se tudi uradno končuje. Par, ki se je spoznal, ko je bil televizijski voditelj še poročen s prejšnjo ženo, devet mesecev po razhodu ne vidi poti nazaj, zato sta se odločila za ločitev. Zvezdnica serije Beverly Hills, 90210 je vendarle vložila ločitvene dokumente, v njih pa zahteva skrbništvo nad njunimi petimi skupnimi otroki.

Tori Spelling in Dean McDermott se devet mesecev po razhodu ločujeta.
Tori Spelling in Dean McDermott se devet mesecev po razhodu ločujeta. FOTO: AP

57-letnemu očetu otrok naj bi bili dovoljeni obiski, mladoletni otroci pa bi živeli pri njej. Od skoraj nekdanjega moža zahteva tudi finančno podporo zase. V sodnih dokumentih, ki jih je pridobil Page Six, ni navedeno, da bi imela McDermott in Spellingova predporočno pogodbo, zato se bosta morala dogovoriti tudi o delitvi premoženja. Tori od Deana zahteva, da je on tisti, ki bo poravnal stroške odvetniških storitev.

Zvezdnico so le nekaj dni pred vložitvijo vloge za ločitev opazili najprej v moževi družbi. Sestala sta se pred trgovskim centrom, sledil pa naj bi prepir. Nato so Tori videli še jokajočo v svojem avtomobilu. Pogovor očitno ni bil najbolj prijeten niti za McDermotta, ki se je moral nasloniti na ograjo, da je znova počasi lahko zadihal.

Ta je nedavno dejal, da mu je 50-letnica po razhodu in težavah z odvisnostjo, s katero se je boril, ves čas stala ob strani. "Na koncu si zame le želi, da bi bil srečen. S tega vidika je res neverjetna ženska. Je ena najbolj darežljivih ljudi, kar sem jih v življenju spoznal," je povedal voditelj resničnostnih oddaj, ki ima sicer že novo dekle, in dodal, da se Lily Calo in Tori dobro razumeta. "Če delam dobre stvari in živim odgovorno življenje, mi to podari čudovita darila," je dejal kmalu za tem, ko so njegovo nekdanjo ženo in njegovo novo dekle v objektiv ujeli ulični fotografi, ki so ju fotografirali, kako sta si med pozdravom izmenjali objem in poljub na lice.

Tori in Dean sta se poročila 7. maja 2006, govorice, da imata zakonske težave, pa so se pojavljale več let. 57-letnik je minulo leto objavil sporočilo, da se ločujeta, a ga je nato izbrisal. Pozneje je priznal, da je naznanilo o ločitvi objavil v navalu besa. Dodal je, da je bil njun odnos zlomljen in sam tako ni več mogel nadaljevati življenja. Poiskal je pomoč zaradi odvisnosti od alkohola in tablet, a se nato ni več vrnil k ženi.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Podlesničar
30. 03. 2024 19.54
Kako pa kaj Brenda in njena bolezen? je sploh še živa??
slovenc59
30. 03. 2024 18.29
-1
Sixten Malmerfelt
30. 03. 2024 15.50
+2
konjska faca pravi, da je našla drugega
Ri_ss
30. 03. 2024 15.29
-1
Ona bi ginančno pomoč, lastništvo nad otroci, plačilo dodatka še za njo in pokritje vseh stroškov. Hahahahahaha. Ženske, enakopravnost itd. Bože baci ciglu bi rekli sosedi. Katastrofa. Upam, da jo doleti najslabše.
stumfeta
30. 03. 2024 17.00
+5
Ka pa je? A moški pa tega ne počnejo? Zguglaj si Britney Spears, Lizo Minelli, Elizabeth Taylor, Kate Winslett, Jennifer Lopez, Halle Berry, Madonna, Janet Jackson, Roseanne Barr, in še in še. Ampak o tem se ni pa nč pisalo, anede?
setisfekšn
30. 03. 2024 15.04
-1
To je bil dec srečen!