Tuja scena

Turneja Taylor Swift prispela v Evropo

Paris, 09. 05. 2024 21.07 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Alen Podlesnik, Edi Pucer, E.K.
Komentarji
0

Taylor Swift je s svojo težko pričakovano turnejo prispela čez lužo. V francoski prestolnici se nocoj začenja evforija in evropski del najbolj dobičkonosne glasbene turneje vseh časov. Ameriška super zvezdnica bo v naslednjih štirih dneh v Parizu nastopila pred skupno kar 170 tisoč gledalci in nato nadaljevala pot po še 17-ih evropskih mestih, kjer bodo koncerte obiskali tudi mnogi slovenski oboževalci.

Organizatorji so na vseh prizoriščih pripravljeni na velik naval, pred areno v Parizu se najbolj goreči oboževalci v šotorih in dolgih vrstah zbirajo že od zgodnjega jutra. "Celotna vrsta je bila nabito polna, nekateri so spali v šotorih, kampirali dva dni, kolikor razumem," je dejala oboževalka."Je mednarodna umetnica, vsi jo želimo videti, vsi želimo biti pred odrom. Njen oder je ogromen in izkušnjo želimo kar najbolje izkoristiti," je dodal oboževalec."Res je lepo biti drug z drugim, vsi se pogovarjamo. Taylor nas je združila. Tega ne vidiš pri vsakem glasbeniku," je rekel obiskovalec. Za konec pa je z navdušenjem svoje občutke delila še ena obiskovalka:"Danes imam rojstni dan, stara sem 22 let, in Taylor Swift ima pesem z naslovom 22. Tako sem vesela, da sem danes dobila vstopnico. Komaj čakam!"

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.