13°C

Ubili bratranca Pharrella Williamsa, pevec zahteva pravico

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
K.D. /
KOMENTARJI
12
V streljanju v mestu Virginia Beach je pod streli umrl 25-letni bratranec svetovno znanega glasbenika Pharrella Williamsa. Glasbenik se je pokojnemu sorodniku z zapisom poklonil na svojem Instagramu in ob tem zapisal, da zahteva pravico za njegovo smrt.

Pretekli konec tedna je v streljanju umrl bratranec pevca Pharrella Williamsa, je potrdila virginijska policija, pišeYahoo Entertainement. 25-letni Donovan Lynch je bil eden od dveh, ki sta podlegla poškodbam strelnega orožja. Pharrell je na svojem Instagramu razkril, da je eden od dveh pokojnih njegov bratranec in Donovona označil za 'svetlo luč, ki je vedno drugim stala ob strani'.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

"Izguba teh življenj presega vsako mero žalovanja. Med streljanjem je bil umorjen moj bratranec Donovon," je zapisal Pharrell in dodal: "Bistveno je, da dobijo moja družina in družina drugega umrlega transparentnost, poštenost in pravičnost, ki si jo zaslužijo. Virginia Beach je utelešenje upanja in trdoživosti. In kot skupnost bomo to prestali in iz tega prišli ven še močnejši."

Pharrell Williams
Pharrell WilliamsFOTO: AP

Zadevo je komentiral tudi direktor tamkajšnje policije Paul Neudigate, ki je povedal, da je imel policist v tistem času kamero na svoji uniformi, a da je bila ta v tistem trenutku iz neznanega razloga ugasnjena. "Trenutno nimam odgovorov na vprašanja, ki jih od mene zahteva skupnost."Policija je potrdila, da so nedaleč od Lyncha našli strelno orožje, da pa je bil glasbenikov bratranec neoborožen. Drugi policist naj bi svojim nadrejenim povedal, da je pokojni'mahal s pištolo'in grozil, očividec pa je povedal, da je Lynch res imel pištolo, da pa z njo ni ogrožal nikogar v svoji bližini. Kaj je res in kaj ne, bo pokazala podrobnejša raziskava.

V streljanju je umrla tudi Deshayla Harris, sicer znana kot tekmovalka resničnostnega šova Bad Girls Club.

Koronavirus pasica nova