3°C

Umrla 38-letna igralka Jessica Campbell, Reese Witherspoon žaluje

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
K.D. /
KOMENTARJI
32
Nenadno je umrla 38-letna Jessica Campbell, nekdanja hollywoodska igralka, ki je sodelovala tudi z Reese Witherspoon in Sarah Jessico Parker. Kot so za ameriške medije povedali člani njene družine, ne vedo, kaj se je zgodilo, saj se je samo zgrudila v kopalnici in se ni več zbudila.

Kot poroča portal TMZ jeJessica Campbell, ki je bila stara le 38 let, nenadno umrla doma v Portlandu. Na spletni strani GoFundMe,kjer družina zbira dobrodelne prispevke, s katerimi bi lahko pokrili njen pokop, je navedeno, da je umrla nenadno in nepričakovano. V intervjuju za TMZ jeSarah Wessling, igralkina sestrična, povedala, da je Jessica po televizijski karieri postala nevropatska zdravnica in da je v svojem delu izjemno uživala. 

Jessica Campbell v filmu Volitve
Jessica Campbell v filmu VolitveFOTO: Profimedia

Preden je umrla, je imela normalen dan, kot vsak drugi, pravi Jessica. Po končanem delu se je odpravila domov, da bi obiskala mamo in teto. Ko je Jessica odšla v kopalnico, se kar nekaj časa ni vrnila, zato je njena teta preverila, kaj se dogaja in tam nečakinjo našla na tleh. Poklicali so prvo pomoč, medtem pa jo je teta oživljala. A ne reševalci ne teta ji niso mogli pomagati. Jessica naj bi se ta dan sicer počutila čudno in naj bi imela občutek, da bo zbolela, a naj ne bi sumila na koronavirus. Uradni vzrok smrti še ni znan, piše TMZ.

Campbellova je sicer sodelovala s Sarah Jessico Parker v filmu Kar je najbolje za otroke (In the best interes tof the children), ter v filmuVolitve (Election), kjer je zaigrala ob boku Reese Witherspoon. "Moje srce je strto ob tej žalostni novici," je zapisala Reese na Twitter: "Tako lepo je bilo sodelovati z Jessico v filmu Volitve. Njeni družini in ljubljenim pošiljam veliko ljubezni."

Reese Witherspoon v filmu Volitve.
Reese Witherspoon v filmu Volitve.FOTO: Profimedia

Sicer je še vedno nejasno, zakaj se je odpovedala filmski karieri in postala zdravnica. A kot piše njena družina na portalu GoFundMe,je bila od nekdaj zelo skrbna. Velikokrat naj bi iz rok izpustila vse in se odpravila skozi celino, da bi pomagala družini, če jo je potrebovala. Jessica je imela tudi sina, 10-letnega Oliverja.

"Bila je zabavna, glasba in zelo strastna, zvesta. Ne glede na to, kaj je naredila, vedno je bila zelo unikatna," so še zapisali na omenjenem portalu.

Koronavirus pasica november