TUJA SCENA

Umrla je 47-letna zvezdnica serije Nadnaravno Nicki Aycox

Los Angeles, 21.11.2022, 21:32 | Posodobljeno pred 11 urami

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Svakinja igralke Nicki Aycox, ki je zaslovela s svojo vlogo v seriji Nadnaravno, je sporočila, da je zvezdnica umrla. Vzroka njene smrti ni razkrila, a je znano, da se je 47-letnica že dlje časa spopadala z levkemijo. Susan Raab Ceklosky je novico potrdila z objavo na družbenem omrežju Facebook, kateri je priložila še nekaj fotografij.

Da je umrla igralka Nicki Aycox, je na družbenem omrežju Facebook potrdila njena svakinja Susan Raab Ceklosky. Zapisala je, da je igralka umrla z možem ob svoji strani, in dodala, da je bila 47-letnica prava borka. Aycoxova je pred letom in pol sporočila, da je zbolela za levkemijo. Kot kaže, pa njen boj z boleznijo ni bil uspešen.

Nicki Aycox
Nicki AycoxFOTO: Profimedia

"Umrla je moja lepa, pametna, neustrašna, neverjetno talentirana in ljubeča svakinja. Ves čas ji je ob strani stal njen mož in moj brat Matt Raab. Nicki in Matt sta imela skupaj čudovito življenje v Kaliforniji. Vsekakor je bila borka in vsak, ki jo je poznal, jo je imel rad," je zapisala zvezdničina svakinja.

Nicki je marca 2021 sporočila, da je prejela diagnozo levkemije: "Pozdravljeni vsi! Se opravičujem za čas, ko sem bila nedosegljiva. Ne morem verjeti, kakšni trije meseci so za mano, a vse ima smisel sedaj. Januarja in februarja sem zelo zbolela in mislila sem, da imam covid. Pristala sem v bolnišnici, kjer so mi postavili diagnozo levkemije."

Nicki Aycox je marca 2021 sporočila, da je zbolela za levkemijo.
Nicki Aycox je marca 2021 sporočila, da je zbolela za levkemijo.FOTO: Instagram

"Zdravljenje poteka zelo dobro, borim se s kemoterapijo. Oglasila se bom z novimi informacijami in lepšo fotografijo sebe. V najtežjih trenutkih ostajam pozitivna, tudi vi poskrbite zase! Vrnila se bom boljša, močnejša in pametnejša!" je še zapisala in svoje oboževalce nekaj tednov pozneje res razveselila z novico, da je ozdravela. A bolezen se je sčasoma vrnila.

V spomin se ji je na družbenem omrežju Twitter poklonil nekdanji soigralec Eric Kripke, ki je zapisal: "Ob novici, da je umrla čudovita Nicki Aycox, naša prva Meg Masters, me stiska v grlu. Bila je premlada."

Glasujte za najboljši portal v regiji
Glasujte za najboljši portal v regijiFOTO: 24ur.com

 

Namizna aplikacija Internet Explorer odhaja v pokoj

Zagotovite si nemoten vstop v svet aktualnih novic in jo nadomestite z najnovejšo verzijo Chromea, Firefoxa, Safarija ali Microsoft Edgea.