Tuja scena

Umrla je mama Jon Bon Jovija Carol Bongiovi

New Jersey, 10. 07. 2024 08.58 | Posodobljeno pred 7 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Umrla je Carol Bongiovi, mama priljubljenega pevca Jon Bon Jovija. Poslovila se je le tri dni pred svojim 84. rojstnim dnem, po poročanju tujih medijev pa je zavedno zaspala v medicinskem centru Monmouth. Novico o smrti svoje ljubljene mame je za tuje medije potrdil tudi 62-letni pevec, ki je dejal, da jo bo celotna družina zelo pogrešala.

V 84. letu je umrla Carol Bongiovi. Mama legendarnega rockerja Jona Bon Jovija se je poslovila le tri dni pred svojim rojstnim dnem, novico o njeni smrti pa je za tuje medije potrdil tudi slavni glasbenik. Kot je poročala revija People, je Carol za vedno zaspala v medicinskem centru Monmouth v New Jerseyju. "Naša mama je bila sila, njen duh in pripravljenost sta oblikovala to družino. Zelo jo bomo pogrešali," je v imenu družine za medije dejal 62-letnik.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Carol je bila ustanoviteljica kluba oboževalcev istoimenske skupine svojega sina, obenem pa tudi uspešna podjetnica, ki je vodila več podjetij. Bila je Playboyeva zajčica, leta 1959 pa se je odločila za odhod med ameriške marince, kjer je častno služila domovini in spoznala svojega bodočega moža Johna Bongiovia starejšega. Skupaj sta se nato preselila v Sayreville in si ustvarila družino.  

Zvezdnik je bil na svojo mamo izjemno navezan. Leta 2020 je v enem od intervjujev dejal, da so prav njegovi starši zaslužni za to, da je lahko uresničil svoje sanje. Kot je povedal, sta ga spodbujala, da je vztrajal v glasbi. "Ko sem postal starejši, sem ugotovil, da je to veliko darilo, ki sem ga dobil od svojih staršev. Resnično so verjeli v mantro Johna Kennedyja o odhodu na Luno. Ja, seveda lahko greš na luno. Samo pojdi, Johnny, sta mi govorila. Pa sem šel," je dejal za The Big Issue in dodal, da sta mu starša dovolila nastopati že pri rosnih 17 letih. "Zelo sta me podpirala. Lahko sem prišel domov ob enih ali dveh zjutraj, ob osmih pa sem moral biti že v šoli. Rekla sta mi le naj pridem pravočasno, saj je šola moja odgovornost, a naj sledim svojim sanjam," je še dodal.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

flojdi
10. 07. 2024 13.20
.dobra starsa je imel.
Mclaren
10. 07. 2024 12.43
+1
Zavedno ali za vedno?
bluzerr
10. 07. 2024 10.03
-7
zavedno zaspala??? sem pomislil, da se je šla evtanazijo...
Heprk
10. 07. 2024 09.58
-10