0°C

Uradno: 41-letna Kim Kardashian in 13 let mlajši Pete Davidson sta par

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
30
Po več tednih namigovanja je zdaj končno jasno, da smo dobili nov zvezdniški par. Resničnostna zvezdnica Kim Kardashian in igralec Pete Davidson sta se spustila v ljubezensko razmerje. Paparacem pa je že uspelo posneti njuno prvo skupno fotografijo, na kateri se držita za roke.

Kim Kardashian je dala ljubezni novo priložnost.
Kim Kardashian je dala ljubezni novo priložnost.FOTO: AP

Življenje družine Kardashian lahko spremljate na BRIO.

41-letna Kim Kardashian in 28-letni igralec Pete Davidson sta uradno par. Novico o njuni ljubezenski zvezi je prvi objavil portal Page Six, ki navaja, da je zanesljivi vir sporočil, da sta zaljubljenca naredila korak naprej v svoji zvezi in sta zdaj uradno skupaj. Fotografi so ju spet ujeli skupaj – tokrat na ulici, kjer sta se držala za roko in bila videti nasmejana.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Spomnimo, da so fotografi zaljubljenca v zadnjih tednih večkrat ujeli skupaj, odpravila pa sta se na kar nekaj zmenkov, in sicer tako v Davidsonovem rodnem kraju New Yorku kot v Los Angelesu, kjer živi Kim Kardashian.

Naj omenimo, da je igralec svoj 28. rojstni dan pred dnevi proslavil skupaj z resničnostno zvezdnico in njeno mamo, 66-letno Kris Jenner. S tem druženjem je seveda še dodatno prilil olja na ogenj in podžgal govorice, da se med njima s Kim nekaj plete.

PREBERI ŠE
Pete Davidson rojstni dan praznoval v družbi Kim Kardashian

Fotografiji z rojstnodnevnega praznovanja je na Instagramu sicer objavil gost Flavor Flav, soustanovitelj zasedbe Public Enemy. 62-letnik je ob tem zapisal: "Skupaj z legendama Kim in Kris praznujemo rojstni dan mojega posvojenega sina Peta Davidsona."

Kim je z zvezdnikom oddaje Saturday Night Live, v kateri je gostovala tudi sama, v zadnjih tednih preživela ogromno časa. Prvič so ju fotografi ujeli med držanjem za roke, ko sta se pred nočjo čarovnic odločila za vožnjo z vlakcem smrti. Kasneje sta se odpravila na nekaj večernih zmenkov v New Yorku, v skeču v oddaji Saturday Night Live pa sta se celo poljubila.

Pete Davidson in Kim Kardashian med skečem v oddaji Saturday Night Live.
Pete Davidson in Kim Kardashian med skečem v oddaji Saturday Night Live.FOTO: Profimedia

Čeprav sta sprva zatrjevala, da sta zgolj prijatelja, je njuno razmerje zdaj preraslo v ljubezen. Medtem ko je Kim našla ljubezen pri Petu, pa je njen bivši mož, 44-letni Kanye West, s katerim ima štiri otroke, v razmerju z 22-letno manekenko Vinetrio. Kot kaže, sta se nekdanja zakonca zdaj odločila za mlajše partnerje.

Davidson se je v preteklosti dobival s Cazzie David, Kate Beckinsale, Kaio Gerber in Phoebe Dynevor ter bil leta 2018 na kratko zaročen z Ariano Grande.