Tuja scena

V tožbi zoper Diddyja omenjen tudi princ Harry: To mu je dalo legitimnost

Miami, 27. 03. 2024 12.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ima princ Harry res vedno prste vmes, ko gre kaj narobe? Tako je videti, saj je slab mesec po tem, ko je producent Rodney 'Lil Rod' Jones vložil tožbo zoper raperja Seana Combsa, v javnost prišel podatek, da je v sodnih dokumentih omenjen tudi nekdanji član kraljeve družine. 39-letni Harry ni sicer ničesar storil narobe, a je po besedah odvetnikov glasbenega producenta njuno prijateljstvo Diddyju dajalo legitimnost pri njegovih kaznivih dejanjih.

Princ Harry se več kot očitno vedno pojavi tam, kjer gredo stvari po zlu. Pa tudi, če ni nič kriv. Slab mesec po tem, ko je producent Rodney 'Lil Rod' Jones vložil tožbo proti raperju Seanu Combsu, znanemu kot Diddy, je v javnosti završalo. V sodnih dokumentih je namreč omenjeno tudi prinčevo ime.  

V tožbi zoper Diddyja je omenjen tudi princ Harry.
V tožbi zoper Diddyja je omenjen tudi princ Harry. FOTO: AP

Po poročanju Daily Maila, je glasbeni producent, ki je vložil več kot 30 milijonov evrov vredno tožbo, v njej poimensko omenil tudi nekdanjega člana kraljeve družine. 39-letnik sicer ni obtožen nobenih kaznivih dejanj, a je po besedah odvetnikov glasbenega producenta pri njih imel pomembno vlogo. "Diddyju so svetovno znani obrazi dajali legitimnost, med njimi je bil tudi član britanske kraljeve družine," so povedali odvetniki in dodali: "Povezava z njimi je pritegnila žrtve na zabave, kjer naj bi se trgovalo z ljudmi za namene spolnega izkoriščanja."

Princ Harry in Diddy sta se spoznala na zabavi leta 2007, tam pa je bil tudi princ William.
Princ Harry in Diddy sta se spoznala na zabavi leta 2007, tam pa je bil tudi princ William. FOTO: Profimedia

Princ Harry in ameriški raper sta se spoznala na zabavi leta 2007 po koncertu za princeso Diano. Tam je bil tudi princ William, ki pa v sodnih dokumentih ni omenjen, prav tako ni znano, ali sta bila prestolonaslednik in glasbenik še kdaj po zabavi v stiku. To sicer ni prvič, da bi se v tožbah čez lužo znašli člani britanskega dvora. Za škandal je poskrbel že princ Andrew, ki je bil povezan s hudimi obtožbami v primeru Jeffreyja Epsteina.  

54-letni raper se z raznimi obtožbami o spolnem nadlegovanju srečuje že nekaj časa, tožba njegovega nekdanjega producenta, s katerim je sodeloval pri enem albumu, pa ga obtožuje napeljevanja k homoseksualnemu vedenju. Kot trdi Jones, mu je namreč predvajal posnetke spolnih odnosov med dvema moškima in mu prigovarjal, da je to v glasbeni industriji nekaj povsem normalnega. V sodnih dokumentih še trdi, da je glasbenik prirejal najboljše zabave, da bi si gradil svoj ugled, pri tem pa so mu s financiranjem pomagali številni zvezdniki. Obenem ga je silil k spolnim odnosom s prostitutkami, ga spolno napadel, na zabavah pa je v pijačo prisotnih mladoletnih deklet dodajal mamila.  

Obtožbe pa trenutno sicer niso največja skrb razvpitega Diddyja, saj so v ponedeljek zvezni agenti preiskali dve njegovi nepremičnini. Combsovo nekdanje dekle, pevka R&B glasbe Cassie, je novembra lani vložila civilno tožbo zaradi spolnih zlorab, nasilja in trgovine s spolnimi uslugami. Prav zato naj bi zvezni agenti tudi preiskali raperjeve domove, iz enega izmed njih pa naj bi celo odnesli škatlo z dokaznim materialom.  

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PegySue
27. 03. 2024 16.29
+1
Hehe,kako smešni zgledajo ljudje,ki z držo in mimiko poudarjajo svoj ponos. Kanye cel ponosen,z rdečo kravato in črtastimi očali. Kot,da dvomi sam vase. Mi vemo,da je Kanye pameten poba,nočemu mu nič, hvaležni smo mu da nas zabava,čeprav namen ni morda tak...
periot22
27. 03. 2024 15.53
+2
Blatenje Harryja vam je vsakodnevni šport a William je pa tako nedolžen kot njegov foter ki ima temno preteklost!!!!!!
stoj?kov
27. 03. 2024 13.57
+2
oprah,the rock,cosby,hanks,diddy,will smith,disney,itd...hollywood v vsem svojem sijaju...