Tuja scena

Vabila na prestižni Met Gala že prejele Rihanna, Kendall Jenner in Gisele Bündchen

New York, 15. 04. 2024 07.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Zvezdniški seznam za letošnjo prireditev Met Gala, znano tudi kot modni oskarji, se že oblikuje in dopolnjuje. Poleg tistih, ki se bolj ali manj že tradicionalno pojavijo na rdeči preprogi Metropolitanskega muzeja v New Yorku, kjer gala dogodek poteka, pa so vabila že dobili tudi 'novinci', med katerimi sta igralki Lily Gladstone, ki je zaigrala v filmu Morilci cvetne lune, in Ayo Edebiri, zvezdnica serije The Bear.

Da bodo letos poleg vsakoletne gostiteljice Anne Wintour Met Gala gostili še glasbena zvezdnica Jennifer Lopez, hollywoodska zvezdnica Zendaya, uspešen glasbenik Bad Bunny in priljubljeni igralec Chris Hemsworth, je že znano. Vabila pa so že poslali tudi tistim, ki se bodo sprehodili po rdeči preprogi. Med njimi bodo tudi letos manekenki Gisele Bündchen in Kendall Jenner ter pevka Rihanna.

Rihanna in ASAP Rockey na Met Gala leta 2023.
Rihanna in ASAP Rockey na Met Gala leta 2023. FOTO: Profimeda

Gisele Bündchen naj bi se že pripravljala na prireditev, ki jo je v minulih letih večkrat obiskala v spremstvu nekdanjega moža Toma Bradyja. Ali jo bo letos spremljal novi fant, sicer trener jiu-jitsuja Joaquim Valente, bo znano 6. maja, ko bo Met Gala potekal.

Na ikoničnih stopnicah Metropolitanskega muzeja se bo tudi letos pojavila Rihanna, ki je v minulih letih navduševala z izbiro svojih oprav. Med povabljenimi bo vsaj ena članica klana Kardashian-Jenner, in sicer Kendall. Ali bodo prisotne tudi Kim, Kris in ostale ženske te družine, ki so se v preteklosti dogodka udeleževale, pa še ni znano.

Na ikonične stopnice bo tudi letos stopila Gisele Bündchen.
Na ikonične stopnice bo tudi letos stopila Gisele Bündchen. FOTO: Profimedia

Pričakovati je tudi pevko Olivio Rodrigo, igralko Umo Thurman, igralko Sarah Paulson in manekenko Caro Delevingne, ki se je tudi v preteklih letih udeležila tega modnega dogodka.  

Dogodek, ki v središču New Yorka vsako leto gosti najslavnejša imena iz sveta popularne kulture, se bo letos s kodeksom oblačenja 'The Garden of Time' oziroma 'vrt časa' posvetil modni muzejski razstavi 'Sleeping Beauties: Reawakening Fashion' oziroma 'Speče lepotice: Ponovno prebujenje mode'.

Čeprav so na voljo vstopnice, za katere je treba odšteti 47 tisoč evrov, pa jih lahko kupi le tisti, katerega prisotnost najprej potrdi Anna Wintour, urednica ameriške izdaje revije Vogue. 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

flojdi
15. 04. 2024 15.14
..?kaj ene nalijejo prevec pene v bajno in se pol pozabijo splaknit..kere oblekce"...
borjac
15. 04. 2024 10.26
+3
Nekateri si sami sebe štejejo med smetano družbe in inteligentne, v resnici pa nimajo pojma o pojmu, skrpucala.
Sava72
15. 04. 2024 09.03
+8
Blue Dream
15. 04. 2024 08.54
+6
Ob umeranju otrok v gazi se mi zdi tolečisto neokusno. A da bi pa kdo kaj protestirai ali bojkotiral to jimpa na misel nepade. so v svojem svetu
Blue Dream
15. 04. 2024 09.50
so slavni in imajo s tem večjo moč od navadnih ljudi
flojdi
15. 04. 2024 15.22
Jezna lepookica
15. 04. 2024 08.09
+8
Nas bolj zanima morebitna vojna med Izraelom in Iranom in preusmirjanje pozornosti od morije v Gazi ..