Tuja scena

Vanessa Hudgens je zaročena z igralcem bejzbola

Los Angeles, 04. 02. 2023 09.44 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Po tem, ko so se pojavile govorice, da bo igralka Vanessa Hudgens kmalu stopila pred oltar, je revija People potrdila, da je zvezdnica res zaročena s profesionalnim igralcem bejzbola Colom Tuckerjem. Kot je pred tem poročal že tabloid TMZ, naj bi se par zaročil konec minulega leta.

Govorice, da se Vanessa Hudgens in Cole Tucker sestajata, so zaokrožile že novembra 2020, ko so ju opazili med sprehodom po Los Angelesu, kjer sta se sprehajala z roko v roki. Par se je spoznal na skupinski meditaciji, ki je potekala prek video klica, 34-letnica pa je pozneje razkrila, da je prvi korak storila ona.  

Vanessa Hudgens in Cole Tucker sta zaročena.
Vanessa Hudgens in Cole Tucker sta zaročena. FOTO: Profimeda

"Odprla sem video povezavo in se takoj vprašala, kdo je to. Našla sem ga in takoj sva se začela pogovarjati," je bila iskrena v oddaji Drew Barrymore maja 2021. "Če si kaj ali koga želim, potem grem za tem. Poslala sem mu zasebno sporočilo, v katerem sem mu napisala, da ga je bilo lepo spoznati. Menim, da ni sramota, če naredim prvi korak," je še dodala igralka.  

Zvezdnica se je s 26-letnim športnikom na rdeči preprogi prvič pojavila novembra 2021, ko sta se skupaj udeležila premiere njenega filma Tick...Tick...Boom! Večina vpogleda javnosti v njeno razmerje s Tuckerjem prihaja iz Instagrama. Hudgensova je delila fotografije s premiere in tropskih počitnic, ki si jih je malo pred tem privoščila s Tuckerjem.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Tucker je o svojem razmerju nekoliko bolj skrivnosten, a je v enem izmed intervjujev dejal, da ima zares kul punco, ki jo ljubi. Igralka je pred kratkim objavila ljubečo fotografijo para, ob kateri je zapisala: "Ustavila bom svet in se stopila s tabo."

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Jon Bacek
15. 09. 2023 13.28
plastik fantastik
blue3dragon
04. 02. 2023 10.33
-1
Škoda, da se je že preoperirala. Zame je bila ena najbolj seksipilnih žensk
Kuku456
04. 02. 2023 10.40
-1