Tuja scena

Vanessa Hudgens o načrtovanju poroke: Počutim se izgubljeno

Los Angeles, 09. 05. 2023 12.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Vanessa Hudgens redko deli podrobnosti iz svojega zasebnega življenja, a kljub temu svoje sreče v ljubezni z igralcem bejzbola Colom Tuckerjem ne more skrivati. Februarja sta zaljubljenca sporočila, da sta se zaročila, priprave na poroko pa so trenutno v teku. A 34-letna zvezdnica je ugotovila, da organizacija obreda le ni tako preprosta, kot se ji je sprva zdelo. Priznala je, da se počuti nekoliko izgubljeno, saj ne more najti lokacije, kjer bi potekala obred in zabava.

Vanessa Hudgens je trenutno sredi poročnih priprav, a kot je priznala v oddaji The Drew Barrymore Show, to sploh ni tako preprosto, kot se sliši. "Počutim se izgubljeno. Iskanje prizorišča za obred in zabavo je res težko," je povedala voditeljici Drew Barrymore in v smehu dodala: "Nekako bi si trenutno želeli pobegniti od teh skrbi."  

Vanessa Hudgens je v oddaji pri Drew Barrymore spregovorila o načrtih za poroko.
Vanessa Hudgens je v oddaji pri Drew Barrymore spregovorila o načrtih za poroko. FOTO: Profimedia

34-letna zvezdnica, ki svojega zasebnega življenja sicer ne deli pogosto z javnostjo, pri organizaciji poroke ne more preveč računati na svojega zaročenca, 26-letnega Cola Tuckerja. "Njemu je vseeno. On se želi samo poročiti z mano in se strinja z vsemi moji predlogi," je razkrila igralka. Med pogovorom je še povedala, da jo je zaročenec osvojil s svojo prijaznostjo, kar je navdušilo tudi znano voditeljico. "Tako prijazen je do tebe in preprosto te ceni. Zdi se, da te vidi takšno, kot si v resnici, ter te ima rad," je bila iskreno vesela 48-letnica. 

Igralka in igralec bejzbola sta februarja sporočila, da sta zaročena. Govorice o njuni zaroki so se pojavile že prej, z objavo skupne fotografije in fotografije zaročnega prstana pa sta jih le potrdila. "Da. Ne bi mogla biti srečnejša," je ob objavi pripisala Vanessa. Zvezdnica je zvezo s športnikom potrdila maja 2021, prav tako v oddaji pri Barrymore, kjer je razkrila, da se je njuna ljubezen razvila po klicu prek Zooma.  

  • 9
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Rožice že cvetijo povsod
09. 05. 2023 15.23
+2
Jaz pa ne razumem, zakaj se ljudje dandanes, l.2023, sploh še poročijo. Mi lahko prosim kdo to razloži? Hvala. Tja do leta 1970 še razumem, potem pa ne.
vvvilice
09. 05. 2023 15.21
+1
Poznam kar nekaj starejših, poročenih 40, 50 let,ki so imeli zelo skromne poroke in zelo bogato skupno življenje.
vvvilice
09. 05. 2023 15.19
+3
Znano je, da bolj kot so pompozne poroke, večje težje so ločitve.
pirnadan
09. 05. 2023 14.42
+2
Koga brigajo ameriški preužitkaji?..... pokažte miljon brezdomcev, dva miljona zapornikov, 17 miljonov otrok, ki grejo lačni spat. Svinjarijo po Californiji, revščino po Alabami.... Bljak
Delavec_Slo
09. 05. 2023 15.03
+1
Bravo, kažejo samo glamur in blišč, da je pa amerika pokvarjena in umazana to pa ne!