Tuja scena

Vanessa Hudgens o sporazumevanju z duhovi: Imam tak dar

Los Angeles, 08. 04. 2022 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Igralka Vanessa Hudgens trdi, da se lahko sporazumeva z dušami preminulih. Zvezdnica je bila pred kratkim gostja v pogovorni oddaji The Kelly Clarkson Show, kjer je razkrila, da se že od otroških let lahko sporazumeva z dušami. Dodala je, da je v preteklih letih spoznala že veliko duš, v tem času pa se je na njihovo prisotnost že navadila.

Vanessa Hudgens je razkrila, da ima nenavadno sposobnost, da se lahko sporazumeva z duhovnimi bitji, ki niso iz tega sveta. Prvo tako izkušnjo je doživela pri osmih letih, od takrat pa se je na srečanja z dušami navadila in sprejela dejstvo, da lahko vidi in sliši stvari, ki jih drugi ne morejo.

Vanessa Hudgens
Vanessa Hudgens FOTO: Profimedia

"Spomnim se, da imela osem let in sem se pripravljala za šolo. Na jedilni mizi je bila ena izmed tistih račk, ki imajo vrvico, da se premikajo. Ko sem začela hoditi, se je ona začela premikati z mano. Za nekaj časa sem začela pretvarjati, da nima te sposobnosti, saj je bilo zelo strašljivo. Neznane stvari so pač strašljive, pred kratkim pa sem spoznala, da je to poseben dar, jaz pa imam to sposobnost, ki jo bom izkoristila," je v oddaji s Kelly Clarkson povedala 33-letnica.

Dodala je, da uporablja spiritualno škatlo, ki ji v zares kratkem času pomaga prepoznavati radijske frekvence: "Nekaj, kar ustvarja elektriko, omogoča spiritualnim bitjem, da komunicirajo."  

To ni bilo prvič, da je Hudgensova spregovorila o svojih izkušnjah z duhovi in drugimi spiritualnimi bitji. Leta 2011 je v intervjuju za revijo People spregovorila o obisku nadzemeljskega bitja, o bitju pa je lahko govorila le kot o duhu. Dejala je, da se je najprej slišala stopinje, a ni videla nikogar. V tistem času je snemala film v Severnem Wilmingtonu, enem najstarejših krajev, kjer straši v Severni Ameriki. "Duha sem lovila več kot deset minut, nato pa sem se naveličala in odšla," je opisala dogodek.

Zvezdnica je dejala, da je bila ob dogodku prestrašena, a je kljub temu skušala ugotoviti njegov pomen. "Mislim, da je izgubila moža med vojno, sedaj pa čaka, da se ta vrne po njo. Zagotovo je bil duh ženske, to sem lahko začutila," je takrat dejala.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Ganimed
08. 04. 2022 08.12
+1
beli prah ...