Tuja scena

Vanessa Hudgens se je z dekliščino poslovila od samskega življenja

Aspen, 27. 10. 2023 14.48 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Igralka Vanessa Hudgens se je od samskega življenja poslovila v slogu. Zvezdnica, ki se je sama oklicala za kraljico noči čarovnic, je ta čas v letu izbrala tudi za svojo dekliščino in se s tematsko zabavo pogreba poslovila od samskega življenja. 34-letnica je na družbenem omrežju delila fotografije, na katerih nosi po meri narejeno poročno obleko, njene družice pa so nosile žalno črnino.

Vanessa Hudgens že žaluje za samskim življenjem. Igralka, ki se je z igralcem bejzbola Colom Tuckerjem zaročila februarja, se je s svojimi prijateljicami zabavala na dekliščini, ker pa je velika ljubiteljica noči čarovnic, pa je tudi tematsko zabavo prilagodila obdobju primerno. 34-letnica je kot nevesta nosila belo obleko in tančico, na kateri je imela izpisane svoje in izbrančeve kratice, med njimi pa je bil srček.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Nekaj utrinkov zabave je delila tudi s svojimi sledilci na Instagramu, svoj profil na tem družbenem omrežju pa zvezdnica vsako leto v tem času iz raznobarvnega spremni v črno-belega, fotografije njene dekliščine pa niso bile nobena izjema. Prvi objavi je, tako kot na tančici, ki ji je zakrivala obraz, dodala kratice imen bodočih zakoncev, vmes pa je dodala srček. Med fotografijami se zvezdnica smeji z dvignjeno vlečko čez obraz, oblečeno pa je imela poročno obleko, ki jo je dopolnila z belimi rokavicami. Za njo je videti tudi dva balona.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Fotografije je z znakom za neskončnost komentiral njen bodoči mož, komentar pa je dodala tudi soigralka iz franšize Gimnazijski muzikal Ashley Benson, ki je zapisala: "O, moj angel." Hudgensova je objavila še eno galerijo fotografij, na njih pa se ji je pridružilo šest prijateljic, med katerimi je bila tudi igralka Alexandra Shipp.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Vse so bile oblečene v črno, ko so pozirale na hodniku, na sredini pa je klečala bodoča nevesta v isti beli obleki kot prej. Tokrat so ji na glavo dodali zvezdno tiaro. "Obožujem tematske zabave. Lahko uganete, katero tematiko smo izbrale?" pa je ob njih pripisala bodoča nevesta."Nevesta smrti, preveč preprosto," ji je med komentarji odgovoril nekdo, spet drugi pa je ugibal: "Stavim, da se bo poročila na noč čarovnic." Igralka se je v družbi prijateljic zabavala v Aspnu, v zvezni državi Kolorado.

Igralka in športnik sta se v javnosti skupaj začela pojavljati po valentinovem leta 2021, govorice, da sta par, pa so se začele širiti že novembra 2020, ko so ju skupaj opazili v Los Angelesu. Zvezo sta potrdila nekaj mesecev pozneje, ko sta na Instagramu objavila skupne fotografije s počitnic. Tucker je pred Hudginsovo pokleknil februarja, ko sta bila na izletu v Parizu, v skupni izjavi  na družbenem omrežju pa sta ob novici o zaroki zapisala: "Da. Ne bi mogla biti srečnejša."

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

LinaAnil
27. 10. 2023 16.18
+3
Čez 5 let pa bomo brali, da se ločujeta zaradi "nepremostljivih razlik".