Tuja scena

Vdova pevca skupine Linkin Park se spominja pokojnega moža

Los Angeles, 21. 07. 2021 20.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Štiri leta po moževi smrti je vdova pevca skupine Linkin Park, Chesterja Benningtona, na družbenem omrežju Instagram objavila ganljiv zapis, v katerem se je spomnila skupnih časov. Talinda Bennington je pokojnega moža opisala kot rock zvezdo in šaljivca. Od Benningtonove smrti minevajo štiri leta, oboževalci skupine pa ga še niso pozabili.

Talinda Bennington, žena pokojnega pevca Chesterja Benningtona, je na družbenem omrežju Instagram delila fotografijo in ganljiv zapis, s katerima je obeležila četrto obletnico njegove smrti. Talinda in Chester sta se poročila leta 2005, rodili pa so se jima trije otroci.

Chester Bennington
Chester Bennington FOTO: Profimedia

"Vedno si nas znal nasmejati in znal si stvari narediti boljše. Na glavo si si postavil skledo solate, ko smo dolgo čakali na hrano, s tem pa izboljšal situacijo," je svoj zapis začela Talinda. Zapisala je tudi, da je hvaležna, da je shranila in ujela toliko spominov.

"Vesela sem, da imamo z otroki veliko videoposnetkov in fotografij, po katerih se te lahko spominjamo. Pogrešamo te vsako sekundo vsakega dneva. Si najboljša oseba, kar sem jih kdaj spoznala," je nadaljevala. Prepričana je, da bo spomin nanj živel tudi v njunih otrocih.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Vidim te v najinih otrocih. Lily je ista kot ti s svojim videzom in prelepim glasom. Tyler ima tvojo pamet, intelekt, poteze in enako obsedenost z razvozlavanjem prostora in časa. Lila ima tvoje zlato srce. Ko so bili novorojenčki, si na list zapisal svoje sanje in želje zanje. Bog je moral prebrati tvoje pismo, saj so prav tisto, kar si si želel, da bi bili," je zapisala.

Talinda pravi, da bi dala vse na svetu, da bi dobila nazaj svojega moža in bi ga otroci lahko videli. "Vendar imamo veliko skupnih trenutkov na videih. Vesela sem, da nikoli nisem nehala snemati. Gledali jih bomo in se spominjali, kako neverjeten si bil. Ljubim te. Počivaj v miru."

Chester Bennington je umrl leta 2017, star 41 let, vzrok smrti pa je bil samomor. Pevec je svoje premoženje zapustil svoji ženi in otrokom ter otrokom, ki jih ima iz prejšnjih razmerij. Talinda se je januarja 2020 poročila z gasilcem Michaelom Fredmanom, a se ločila leto pozneje.

Koronavirus pasica nova
  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

samosamo7026
21. 07. 2021 21.28
+3
bfebo
21. 07. 2021 21.13
+3
Legenda za vedno...
Joža_Gulikoža
21. 07. 2021 20.53
+5
Res ga je skoda
*Violate*
21. 07. 2021 20.35
+12
Nekdo, ki me je spravim cez najstniska leta ter ogromno zelo stresnih in tezkih situacij. Ne bi lagala, ce recem, da je v veliki meri prav njegov glas bil tisti, ki me je drzala pokonci. Nikoli ne bo pozabljen, kot tudi ne datum, ko je zapustil ta svet. Iskreno, hvalezna sem, da je tako dolgo vztrajal, saj vsak, ki ve kdo je bil, ve, da bi se vse skupaj lahko koncalo ze leta prej. Svet je izgubil res posebno osebo ter ogromen talent. Glasbena scena ni vec ista brez njega in LP.
Zvezda3000
21. 07. 2021 21.37
+3
JOSEPH HAYDN
21. 07. 2021 20.16
+9
Legenda, ki je s svojo glasbo rešil mnogo življenj, saj je znal pokazat kakšni so občutki ob depresiji in na to so se ljudji oprli. Chester je rešil mnogo življenj, a žal njegovega ni mogel nihče. RIP legenda
Cyclo
21. 07. 2021 20.08
+6
Samo še Freddie Mercury je bil bolši počivajta deca v miru..