19°C

Vdova pevca skupine Linkin Park se spominja pokojnega moža

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
K. Z. /
KOMENTARJI
9
Štiri leta po moževi smrti je vdova pevca skupine Linkin Park, Chesterja Benningtona, na družbenem omrežju Instagram objavila ganljiv zapis, v katerem se je spomnila skupnih časov. Talinda Bennington je pokojnega moža opisala kot rock zvezdo in šaljivca. Od Benningtonove smrti minevajo štiri leta, oboževalci skupine pa ga še niso pozabili.

Talinda Bennington, žena pokojnega pevca Chesterja Benningtona, je na družbenem omrežju Instagram delila fotografijo in ganljiv zapis, s katerima je obeležila četrto obletnico njegove smrti. Talinda in Chester sta se poročila leta 2005, rodili pa so se jima trije otroci.

Chester Bennington
Chester BenningtonFOTO: Profimedia

"Vedno si nas znal nasmejati in znal si stvari narediti boljše. Na glavo si si postavil skledo solate, ko smo dolgo čakali na hrano, s tem pa izboljšal situacijo," je svoj zapis začela Talinda. Zapisala je tudi, da je hvaležna, da je shranila in ujela toliko spominov.

"Vesela sem, da imamo z otroki veliko videoposnetkov in fotografij, po katerih se te lahko spominjamo. Pogrešamo te vsako sekundo vsakega dneva. Si najboljša oseba, kar sem jih kdaj spoznala," je nadaljevala. Prepričana je, da bo spomin nanj živel tudi v njunih otrocih.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

"Vidim te v najinih otrocih. Lily je ista kot ti s svojim videzom in prelepim glasom. Tyler ima tvojo pamet, intelekt, poteze in enako obsedenost z razvozlavanjem prostora in časa. Lila ima tvoje zlato srce. Ko so bili novorojenčki, si na list zapisal svoje sanje in želje zanje. Bog je moral prebrati tvoje pismo, saj so prav tisto, kar si si želel, da bi bili," je zapisala.

PREBERI ŠE
Pevca zasedbe Linkin Park našli mrtvega

Talinda pravi, da bi dala vse na svetu, da bi dobila nazaj svojega moža in bi ga otroci lahko videli. "Vendar imamo veliko skupnih trenutkov na videih. Vesela sem, da nikoli nisem nehala snemati. Gledali jih bomo in se spominjali, kako neverjeten si bil. Ljubim te. Počivaj v miru."

Chester Bennington je umrl leta 2017, star 41 let, vzrok smrti pa je bil samomor. Pevec je svoje premoženje zapustil svoji ženi in otrokom ter otrokom, ki jih ima iz prejšnjih razmerij. Talinda se je januarja 2020 poročila z gasilcem Michaelom Fredmanom, a se ločila leto pozneje.

Koronavirus pasica nova