3°C

Victoria Beckham zaradi popravkov na udaru: 'Tožiti mora plastičnega kirurga'

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
48
Victoria Beckham, ki se ukvarja tudi z lepotnimi izdelki, je tokrat gostovala v oddaji Good Morning America. Tako gledalci kot njeni oboževalci so opazili občutne spremembe na njenem obrazu. Na Twitterju se je nanjo vsul plaz očitkov, da pretirava z botoksom in da so njene ustnice precej polnejše kot običajno.

Victoria Beckham v oddaji Good Morning America.
Victoria Beckham v oddaji Good Morning America.FOTO: Profimedia

47-letna modna oblikovalka Victoria Beckham je bila gostja v pogovorni oddaji Good Morning America. Največ pozornosti je tokrat pritegnil njen obraz, ki je bil po prepričanju gledalcev deležen kar nekaj popravkov. "O moj bog, kaj se dogaja z njenimi usti?" so se spraševali uporabniki na Twitterju.

Victoria je v oddaji dejala, da je trenutno osredotočena na lepotne izdelke svoje blagovne znamke, kar je nekoga precej zmotilo: "Pravi, da je trenutno osredotočena na lepoto ... Kaj zaboga pa počne s svojim obrazom?! Mislim, da to ni lepota! Nisem prepričan, da lahko nekdo, ki naredi s svojim obrazom kaj takega, sploh govori o lepoti."

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Drugi je zapisal: "Oh, tožiti mora plastičnega kirurga, ki ji je to storil!"

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Nekdo se je na Victoriin videz odzval: "Moj bog, polnilo v njenih ustnicah je videti grozno. Zakaj si ženske to počnejo?!"

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Eden od mnogih tvitov se je glasil: "Rada imam Victorio Beckham, a to, kar so naredili z njenimi ustnicami, je sramota."

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Beckhamova je sicer več let zanikala, da bi kadar koli imela plastično operacijo. Toda leta 2016 je naposled priznala, da si je pred leti dala povečati prsi. Leta 2019 je izjavila, da se še ni odločila za lepotne popravke na obrazu, ki vključujejo injekcije proti gubam in polnila. "Estetska kirurgija me ni zamikala, a nikoli ne reci nikoli," je takrat povedala za The Morning.

Victoria Beckham ima izrazito polnejše ličnice.
Victoria Beckham ima izrazito polnejše ličnice.FOTO: Profimedia

Beckhamova je znova izključila možnost, da bi še kdaj nastopala kot članica nekdaj zelo uspešne skupine Spice Girls, in dejala, da ne čuti več strasti do "petja in plesa".

Med drugim je med intervjujem odgovorila tudi na vprašanje, kaj je skrivnost njenega več kot 22-letnega zakona z nekdanjim nogometnim zvezdnikom Davidom Beckhamom. "Zelo se zabavava in drug drugega podpirava pri vsem, kar počneva," je dejala. "V bistvu gre za zabavo in uživanje v družbi te osebe. Resnično sem rada z njim, kar je po vseh teh letih dobro."