13°C

Victoria in David Beckham v Miamiju proslavila sinov 16. rojstni dan

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
P.Z. /
KOMENTARJI
10
Najmlajši sin družine Beckham je pred dnevi dopolnil 16 let, starša pa sta mu ob tej priložnosti čestitala tudi prek družbenih omrežij. Družina je njegov rojstni dan proslavila na Floridi, na zasebno zabavo pa je bil povabljen tudi priljubljeni pevec Marc Anthony z družino.

Davidin Victoria Beckhamimata štiri otroke, njun najmlajši sin Cruzpa je dodobra zakorakal v najstniška leta in proslavil 16. rojstni dan. Družina se je ob tej priložnosti zbrala v miamijskem Komodu, ki je znan po tem, da pogosto gosti imena iz sveta zabave."Povabljeni so bili samo družina in najbližji prijatelji, Cruz pa je bil videti srečen, ker je lahko rojstni dan proslavil v družbi staršev," je povedal eden od povabljencev.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Beckhamovim se je na zabavi pridružila tudi družina bližnjega prijatelja, pevcaMarca Anthonyja. Skupina je večerjala v zunanjem delu restavracije, po tem, ko so povabljenci Cruzu zapeli'Vse najboljše', pa so na mizo prinesli tudi torto, ki je bila odeta v tematiko ulične umetnosti.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Slavljenec in družina so bili zaradi razporeditve miz nekoliko oddaljeni od radovednih pogledov, vseeno pa jih je marsikdo prepoznal. Zbrana druščina se je tudi večkrat fotografirala, slike pa so lahko potem oboževalci videli tudi na družbenih omrežjih.

Davida in Victorio so fotografi ujeli tudi naslednji dan, ko sta zapuščala drugo miamijsko restavracijo.
Davida in Victorio so fotografi ujeli tudi naslednji dan, ko sta zapuščala drugo miamijsko restavracijo.FOTO: Profimedia

Na Instagramu je sinu čestitala tudi nekdanja članica zasedbe Spice Girls. Mama Victoria Beckham je zapisala: "Vse najboljše, Cruz, vsi te imamo tako radi. Zelo smo ponosni na moškega, v katerega si se razvil. Prijeten in prijazen, radi te imamo, poljubčki."

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Tudi nekdanji nogometni zvezdnik je svojemu sinu pripravil videoposnetek, h kateremu je pripisal: "Vse najboljše za 16. rojstni dan, mali mož. Imej najbolj čudovit dan, oče je zelo ponosen nate," David pa je dodal tudi nekaj simbolov src in se hkrati opravičil za petje na posnetku.

Beckhamova imata tri sinove – 21-letnega Brooklyna, 18-letnega Romea ter pravkar 16-letnega Cruza – in 9-letno deklico Harper Seven.

Koronavirus pasica november