18°C

Vin Diesel ob rojstnem dnevu Paula Walkerja: Pogrešam te

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
K. Z. /
KOMENTARJI
1
Igralec Vin Diesel se je z objavo na družbenem omrežju Instagram spomnil pokojnega prijatelja in soigralca Paula Walkerja. Ta bi pred dnevi praznoval 48. rojstni dan, Vin pa je ob tej priložnosti ob ganljivem zapisu objavil tudi fotografijo s snemanja pred nekaj leti. Znano je, da je družina Vina Diesla Walkerjevo hčer Meadow po očetovi smrti vzela pod svoje okrilje.

Pokojni igralec Paul Walker, ki je najbolj znan po svoji vlogi v franšizi filmov Hitri in drzni, bi pred dnevi praznoval svoj 48. rojstni dan. Ob tej priložnosti se ga je z objavo na družbenem omrežju najprej spomnila hči Meadow, sedaj pa se mu je poklonil tudi prijatelj in soigralec Vin Diesel.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

"Toliko vsega ti imam za povedati. Po navadi bi ti dejal, da ne bi verjel, kako sem preživel tvoj rojstni dan, vendar vem, da si bil z menoj, ker se je dobro izšlo. Pogrešam te. Vedno," je ob skupni fotografiji zapisal 54-letnik.

Sledilci so objavo komentirali z jokajočimi emojiji in srčki. Paul Walker je novembra 2013 umrl v prometni nesreči. Vračal se je z dogodka, ki ga je organizirala njegova dobrodelna organizacija, ko se je avtomobil, v katerem je na sopotnikovem sedežu sedel Walker, zaletel in zagorel. Vzrok nesreče naj bi bila prevelika hitrost.

PREBERI ŠE
Hči pokojnega igralca Paula Walkerja ob njegovem rojstnem dnevu: Rada te imam

Vin Diesel je Walkerjevo edinko Meadow vzel pod svoje okrilje, njuna vez pa je že od nekdaj zelo močna, saj je igralec dekletov boter. Premiero najnovejšega filma v franšizi Hitri in drzni je obiskala tudi Meadow, Vin pa ne izključuje možnosti, da bi se v zadnjem delu pojavila tudi ona. V objavah so se pokojnega spomnili tudi njegovi soigralci Michelle Rodriguez, Jordana Brewster in Tyrese