15°C

Visoko noseča Dulce Maria pokazala trebušček

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
2
Pevka in igralka Dulce Maria, ki smo jo pri nas spoznali leta 2007 v vlogi uporniške Roberte v uspešnici Rebelde in ki je Slovenijo obiskala kar trikrat, se že veseli nove vloge. Tokrat je delila dve nosečniški fotografiji, na katerih je pokazala svoj zaobljeni trebušček.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Dulce Maria in njen mož Paco Álvarez bosta kmalu postala starša. Priljubljena mehiška zvezdnica je z oboževalci delila novi nosečniški fotografiji, ki sta bili posneti v tretjem trimesečju nosečnosti.

"Čakam svojega otročička," je zapisala pod fotografiji. Na prvi je pozirala v modrčku in hlačah, na drugi pa se ji je pri poziranju pridružil tudi mož.

Zakonca sta pred tremi dnevi praznovala prvo obletnico civilne poroke, ki jo je bodoča mamica obeležila tudi na Instagramu, kjer je pod poročnimi utrinki zapisala:

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

"Pred enim letom sva se civilno poročila pred najdražjimi in najbližjimi, ne spomnim se, da sem bila kdaj prej srečnejša kot na ta dan, čas zelo hitro mineva. Ko gledam te fotografije, me navdajajo z veseljem in hkrati z nostalgijo, ko nas vidim vse skupaj, kako se objemamo, se imamo radi, slavimo in praznujemo ljubezen in življenje. Družina … v vsaki sekundi sem maksimalno uživala," je svoja čustva zapisala na Instagramu ter v nadaljevanju izkazala hvaležnost, da je našla pravega življenjskega sopotnika.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

"Hvaležna sem Bogu, da sva se s Pacom spoznala, da je na mojo pot postavil čudovitega moškega, z ogromnim srcem, ki je vedno pripravljen ljubiti, poslušati, razumeti in ogreti moje srce s svojo ljubeznijo. Kdo bi si mislil, da se bo ta velika ljubezen, ki nama je spremenila življenja, prelevila v novo bitje, pogumno dojenčico, ki raste v mojem trebuščku in ki je plod čiste ljubezni, ki jo imava drug do drugega. Všeč mi je, da si bom ravno s tabo ustvarila najino družino. Ljubim te."

Zaljubljenca sta nedavno izvedela, katerega spola bo njun prvi otrok – vesele novice, da bosta dobila hčerko, pa nista želela zadržati samo zase, temveč sta jo na simpatičen način razkrila v videu, ki sta ga delila na Instagramu.