Tuja scena

Will Smith še vedno razmišlja o politični karieri

Los Angeles, 02. 03. 2021 10.31 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Igralec in glasbenik Will Smith je že pred časom izrazil željo po aktivnem udejstvovanju v politiki. Čeprav te ideje nato dejansko ni uresničil, pa jo je pred kratkim znova obudil.

Tudi tokrat je dejal, da se v bližnji prihodnosti namerava aktivno vključiti v politiko, njegov cilj pa je celo kandidirati za politično funkcijo.  

Leta 2015, ko je Donald Trump kandidiral za predsednika Združenih držav, je pevec in igralec izrazil močno željo po tem, da se dejavneje vključi v kampanjo proti kontroverznemu (zdaj že bivšemu) predsedniku ZDA. Svojih napovedi takrat ni uresničil.  

Will Smith se je znova pridružil ekipi serije Princ z Bel-Aira.
Will Smith se je znova pridružil ekipi serije Princ z Bel-Aira. FOTO: Profimedia

Svoje namere je znova obudil v intervjuju, ko je pred kratkim gostoval v podcastu Pod Save America, toda tudi tokrat ni povedal, kdaj naj bi se to dejansko zgodilo.  

"Zaenkrat bom počakal, da predsednik Biden počisti pisarno, potem pa bom ponovno razmislil o aktivni udeležbi. Vsekakor imam svoje mnenje: sem optimističen, poln upanja, verjamem v ljudi in v ponovno harmonijo," je dejal v intervjuju.  

"Svoj del bom udejanjil, najsibo to umetniško ali na političnem parketu," je dodal Smith.

Will Smith še razmišlja, da bi se aktivno vključil v politiko.
Will Smith še razmišlja, da bi se aktivno vključil v politiko. FOTO: Profimedia

Leta 2016, ko je gostoval v oddaji The Late Show With Stephen Colbert, je dejal: "Razmišljal sem o aktivnem vključevanju v politiko, vendar sem v zadnjih osmih letih opazoval Baracka Obamo pri njegovem delu in to je zares težko delo. Vsekakor me je mikalo, slišim in vidim razne ljudi, ki imajo svoja mnenja, takrat si še posebej želim, da bi kandidiral proti njim. Naravnost zbil bi jih, vendar ne vem, če je to eden izmed mojih talentov."  

Lanskega novembra se je igralec ponovno združil z DJ Jazzy Jeffom in začel s snemanjem novih epizod serije Princ z Bel-Aira.

Koronavirus pasica november

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

matdej
02. 03. 2021 12.42
Boljse da ostane igralec,ker je dobro igra
Uporabnik1921539
02. 03. 2021 12.27
Dober igralec,boljsi komuk,....zdaj pa tole!Ceorav...noznosti ina obilo in ni neumen.Med Bidnom in Trumpim.....fantasticen,ce to trije primerhas.Made in USA
Ježešna
02. 03. 2021 11.36
+0
Will samo gasa novim izzivom naproti!.
Ovceeee
02. 03. 2021 11.26
+5