Za 37. rojstni dan pokazala nosečniški trebušček

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
A.R.
KOMENTARJI
6
Ameriška igralka Anne Hathaway, ki se bo kmalu razveselila drugega otroka, je dopolnila 37 let. Z oboževalci na družbenih omrežjih je delila dve novi fotografiji, s katerima se je zahvalila za rojstnodnevne želje in darila.

Anne Hathaway je praznovala 37. rojstni dan.
Anne Hathaway je praznovala 37. rojstni dan.FOTO: Profimedia

Anne Hathaway, ki je zabava ob prihodu novorojenčka imela pred enim mesecem,je 12. novembra dopolnila 37 let. Za rojstni dan je dobila ogromno čestitk, oboževalcem pa se je za njihovo pozornost, voščila in darila zahvalila na družbenih omrežjih:

"V tem rojstnodnevnem tednu čutim zelo veliko ljubezni! Vsem bi se rada zahvalila za rože, knjige, čokolade in voščilnice ter kristale in druge fantastične dobrote in kar je najpomembnejše, bi se rada zahvalila Bogu, da mi je omogočil, da imam danes lepe lase. Zelo sem hvaležna za to."

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Slavljenka je ob tem objavila selfi, na katerem kar žari od sreče in se ob tem drži za nosečniški trebušček, na drugi pa lahko vidimo, kako čudovite šopke in lepa darila je prejela za rojstni dan.

Anne Hathaway ne zamudite v filmu Medzvezdje nocoj ob 20. uri na POP TV.

Kot smo že poročali, je Anne ob novici, da znova pričakuje, hkrati priznala, da je imela tudi sama težave z zanositvijo: "Vsem, ki bijejo bitko z neplodnostjo in hodijo po peklenski poti do zanositve, bi rada sporočila, da tudi sama nisem zanosila zlahka. Pošiljam vam veliko ljubezni."

Hathawayeva je od leta 2012 poročena z igralcem Adamom Shulmanom, leta 2016 pa sta se zakonca razveselila prvega otroka – sina, ki sta ga poimenovala Jonathan Rosebanks.

Medzvezdje