Tuja scena

Zac Efron o svojem prvem filmskem poljubu: Zaznamoval me je za vedno

Los Angeles, 10. 07. 2024 06.00 | Posodobljeno pred 6 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Pravijo, da prvega ne pozabiš nikoli in tudi prvega poljuba na filmskem setu ne. A v spomin Zaca Efrona se ni vtisnil kot najlepši. Kot je zaupal v enem od svojih zadnjih intervjujev, je pred snemanjem ravnal precej nespametno, saj si je za kosilo privoščil ribe. Pri poljubljanju je njegova soigralka seveda zavohala, kaj je jedel za kosilo, kar je povedala na glas, igralcu pa so se zato vsi smejali. Prav ta izkušnja ga je zaznamovala za vse življenje.

Zac Efron pred snemanjem svojega prvega filmskega poljuba ni pretirano dobro razmislil. Ne, nič drastičnega ni storil narobe, le kosilo, ki si ga je privoščil pred setom, pač ni bilo najbolj premišljeno. In ker velja rek, da prvega ne pozabiš nikoli, ga tudi igralec ne bo, le spomin nanj iz leta 2004 je bolj grenak.  

Zac Efron pred snemanjem svojega prvega filmskega poljuba ni pretirano dobro razmislil.
Zac Efron pred snemanjem svojega prvega filmskega poljuba ni pretirano dobro razmislil. FOTO: Profimedia

Ključni problem je bil, da je pred snemanjem jedel ribe, kar je ob stiku ustnic začutila, bolje rečeno, zavohala, tudi Kay Panabaker. "Bil sem zelo mlad. To je bil moj prvi prizor poljubljanja. Bilo je v televizijski seriji Summerland in nisem se zavedal, da uživanje rib tik pred tem verjetno ni dobra ideja," je zaupal v intervjuju za revijo Elle in dodal: "Poljubil sem svojo soigralko in vprašala me je, če sem za kosilo jedel ribe. Vsi so se mi smejali. To me je zaznamovalo za vse življenje."

Pred časom je o svojih nepremišljenih idejah za kosila med snemanjem spregovorila tudi Jennifer Lawrence. Njen soigralec iz filma Igre lakote Liam Hemsworth je namreč večkrat javno priznal, da mu je bilo poljubljanje z njo neprijetno, saj je pred snemanji vedno jedla nekaj smrdečega, kot je recimo tuna ali česen. "To ni bilo namerno. Enostavno pred sceno s poljubom nisem razmišljala, kaj bom jedla. Preboli že," je v smehu svojemu nekdanjemu soigralcu v enem od intervjujev sporočila 32-letnica.  

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Dr.Rugelj
10. 07. 2024 08.58
-1
Ko je naslednjič šel malo nižje je pa on zavohal ribe,..